Ігри Віллі – нові пригоди маленького автомобіля!

Опис категорії

Ігри Віллі – розваги, які припадуть до душі юним з автолюбителів. Тим, хто вже через кілька років холоднокровно змінить їх спочатку на Тачки, а потім на якусь Need for Speed, але ще довго буде з розчуленням і симпатією згадувати, як грав малюком в захоплюючі пригоди крихти Віллі. Хто ж він такий, цей загадковий персонаж?

Головний герой будь-якої гри Віллі – маленький червоний автомобільчик з зворушливим «личком» і величезними мультяшними очима. Він жахливий непосида і постійно встряє у всілякі історії. Всі частини гри про машинку Віллі, в які ти зможеш грати на нашому сайті, майже повністю копіюють серії однойменного мульта виробництва каналу FineBabyTV. Мультфільм має не стільки бізнесовий, скільки розвивально-навчальний характер і розрахований на дуже юну цільову аудиторію. Його із задоволенням дивляться малюки 3-7 років, причому як дівчатка, так і хлопчики. Забавні пригоди симпатичного автомобільчика нікого не залишають байдужим. Але ми впевнені, що грати (причому безкоштовно!) з Віллі набагато цікавіше, ніж спостерігати за ним на екрані або моніторі.

З чого все почалося

Маленький червоний автомобільчик (такі ще називають малолітражками) зійшов з заводського конвеєра і відправився в автосалон, де його збиралися швидко і вигідно продати. Але, на жаль, покупців на крихітку не знайшлося. Можливо, позначилося сусідство з більш потужними і практичними авто, а може бути просто не щастило, але інші машини купували і купували, а до маленького Віллі ніхто навіть не підходив. Наш малюк сумував дні безперервно, але як змінити ситуація, придумати не міг.

Зате по ночах йому снилися захоплюючі сни про те, як одного разу він виїжджає із салону, вирулює на трасу і мчить брати участь в якій-небудь «Формулі-1». І наплювати на те, що малолітражні авто до таких гонок не допускаються.

так Мріяв наш герой мріяв, а одного разу ризикнув втілити заповітну ідею в життя і..... дременув із салону. Тепер попереду його чекає цілий світ, блискучий і величезний, повний загадок, небезпек і дивовижних відкриттів. І ти можеш пізнавати його разом з Віллі, для цього всього лише і потрібно, що почати грати.

Гонки, квести і пригоди

Ти вже зрозумів, що всі ігри Машинка Віллі об'єднані однією загальною темою і багато в чому перегукуються з однойменною мультиплікаційним серіалом. Зате в тому, що стосується жанру, подібного єдності серед них не спостерігається. В даному розділі ти знайдеш безліч різноманітних розваг, серед яких є квести в стилі равлика Боба, динамічні двомірні бродилки а-ля Маріо, барвисті пазли із зображенням самого Віллі і, звичайно ж, запаморочливі гонки.

Заповітна мрія малюка автомобіля, нарешті, збулася, і тепер він бере участь у престижних змаганнях нарівні з величезними гоночними болідами. Вигравати в таких умовах ой як непросто, а тому допомагай Віллі, по повній використовуючи всі можливості гри. Для цього не лінуйся збирати зустрічні монетки і бонуси, намагаючись заробити побільше очок. На них можна прокачати малюка Віллі, та так, що він дасть фору будь-якому професійному гонщику.

Не меншої уваги заслуговують і інші пригоди червоного автомобіля. Наприклад, прикольні квести-бродилка, в яких для того, щоб просунутися далі, доведеться привести в дію один з замаскованих на локації механізмів. Маленькому геймеру доведеться гарненько напружити мізки і здогадатися, куди, чому і коли потрібно клікнути, щоб привести в дію потрібний пристрій.

Будь-яка гра Машинка Віллі грати запрошує тих малюків, хто впевнений у власних силах, хто готовий експериментувати, швидко метикує і не боїться ризикувати. Можна сказати, що кожна така іграшка – своєрідний тест на кмітливість та ерудицію. Пройшов його – молодець, продовжуй в тому ж дусі, затупил і вилетів з гри – не біда, буде нагода вдосконалити свої вміння. І в першому, і в другому разі у програші юний геймер не залишиться, користь витягне при будь-яких умовах. А вже про задоволення і говорити не доводиться. Цим добром дана категорії ігор забезпечує з лишком.

.