Ігри Тюнінг машин – величезний простір для творчості!

Опис категорії

Креативним автолюбителям, які терпіти не можуть нічого розтиражованого і стандартного, наші нові ігри Тюнінг машин абсолютно точно припадуть до душі. Ось вже де досить простору для польоту уяви.

Творчі натури, грезящие про кар'єрах автоконструкторів, інженерів і дизайнерів, зможуть трохи наблизитися до заповітної мрії й досхочу пофантазувати на тему власного тюнінг-ательє чи конструкторського бюро.

Давно чекаєш приводу проявити свій гарний смак і нестандартність мислення? Та ось же він, у тебе перед носом! У тюнінг машин грати – значить спробувати піти від стереотипів, створюючи на базі стандартних авто щось більш потужне, витончене і практичне. Футуристичні концепт-кари гарні для виставкових павільйонів, а на реальних трасах вони часто виглядають жалюгідно і безпорадно. Зате звичайна тачка, над зовнішнім виглядом і начинкою якій довелося добре попотіти, і дорогу тримає впевнено, і в салоні не виглядає бідною родичкою.

Дуже сподіваємося, що ігри Тюнінг машин навчать тебе створювати саме такі екземпляри. А можливо, одну з твоїх божевільних ідей візьме на озброєння якась дизайн-майстерня. Адже отримані результати можна не тільки зберігати і роздруковувати, але і використовувати в якості аватарки, публікувати у блогах, просто пересилати своїм друзям та знайомим. Але навіть якщо ні, не біда – будь-яка гра для хлопчиків про тюнінг машин найвідоміших марок подарує тобі стільки задоволення, що все інше надовго втратить значення.

Нескінченне прагнення до досконалості

Саме слово «тюнінг» (tuning— настроювання, регулювання) англійського походження і в буквальному перекладі означає налаштування чого-небудь. У контексті автомобілів під ним мається на увазі доробка деяких характеристик для поліпшення маневреності, економічності або зовнішнього вигляду. З цією метою окремі вузли і деталі допрацьовуються або замінюються конструктивно іншими. Автомобільний тюнінг прийнято ділити на два види: зовнішній і внутрішній. Перший, ясна річ, більше стосується естетики та передбачає заміну бамперів, порогів, повітрязабірників, установку декоративних накладок, нанесення аэрографических зображень.

Внутрішній передбачає облаштування салону і основних автомобільних вузлів: двигуна, підвіски, гальм. Вищим пілотажем вважається чіп-тюнінг – оптимізація програм керування авто, в результаті якої можна здорово знизити витрату палива або додати потужності. Грати в тюнінг машин онлайн цікаво ще й тим, що будь-який свій удосконалення ти зможеш тут же випробувати на трасі: після відвідин твоєї майстерні оновлений автомобіль відправляється на старт яких-небудь гонок, де змагається з командою професійних гонщиків. І відразу стане ясно, наскільки життєздатні твої інженерні вишукування.

Для ігор, присвячених зовнішнього тюнінгу, використана об'ємна 3д графіка, що дозволяє розглянути преображене авто зі всіх ракурсів. Картинка виходить настільки реалістичною і рельєфною, що ледве себе стримуєш, щоб не погладити по гладкому боці яку-небудь Мазератті або Феррарі. Сама ж забавна частина даної серії ігор – це, звичайно, тюнінг російських машин минулого століття. Перетворюючи за допомогою сучасних штучок-дрючек який-небудь морально застарілий ВАЗ можна в підсумку одержати щось настільки незвичайне, що просто відвисне щелепа.

.