Ігри Пожежні машини – світ потребує твоєї допомоги!

Опис категорії

Ігри Пожежні машини пропонують тобі приміряти на себе одну з найбільш затребуваних і почесних чоловічих професій. Щодня дивитися в обличчя небезпеки, стаючи на захист тих, кого торкнулася біда – що може бути крутіше і важливіше?

Рятувати інших, добровільно і свідомо ризикуючи собою – хіба це не подвиг? А адже саме його кожен день здійснюють як реальні пожежники, так і герої нашого нового розділу ігор для хлопчиків, присвячених пожежним машинам та всьому, що з ними пов'язано. І якщо ти теж грезишь про подвиги, захоплюючі пригоди і крышесносных емоціях, сміливо завантажуй будь-яку з них – не пошкодуєш.

Історики стверджують, що загони пожежної охорони, стежила за безпекою людських поселень, що існували ще в Стародавньому Єгипті. Солнцеликие фараони, турбуючись про збереження своїх прекрасних міст, оплачували їхні послуги з власної кишені. Пройшли століття, чимало води спливло, але представники цієї доблесної професії сьогодні користуються анітрохи не меншою повагою, ніж у п'ятому чи сьомому тисячолітті до нашої ери.

Правда, екіпіровка у них стала дещо крутіше, так і можливостей для ліквідації загорянь побільше. Ігри Пожежні машини продемонструють їх тобі у всіх деталях. По суті, вони являють собою відмінні симулятори роботи справжньої пожежної служби в тому вигляді, в якому вона існує сьогодні у більшості країн світу.

Вирушаємо творити добро

Відразу після запуску будь-якої гри Пожежна машина ти потрапиш в спеціалізований диспетчерський центр, куди надходять повідомлення про всіх міських пригодах, так або інакше пов'язаних з вогнем. На обробку кожного такого сигналу виділяється не більше п'яти секунд в реальному житті трохи більше - 20). За цей час віртуальна пожежна команда повинна встигнути зануритися в машину і виїхати в шлях. Вести її, ясна річ, доведеться тобі. Геймплей в цьому випадку буде повністю співпадати з тим, до якого ти звик в гонках: ті ж кнопки управління, той самий принцип руху по екрану. А ось після прибуття на місце почнеться найцікавіше.

У твоєму розпорядженні виявиться кілька шлангів з важелем, клікаючи по якому (або перетягуючи повзунок за спеціальною шкалою) потрібно регулювати напір води, що направляється на дільницю загоряння. Але лити її бездумно не варто. Запаси рятівної вологи обмежені об'ємом цистерни, яка встановлюється на пожежну машину відразу, як тільки ти починаєш грати.

Витрачати її потрібно так, що вистачило загасити всі пожежі на рівні (перед початком наступного цистерну можна буде заповнити заново). Завдання ускладнюється наявністю таймера. Ліквідувати пожежу потрібно за певний час. Не встигнеш – вилетиш з гри без збереження вже пройдених етапів.

Важливо відзначити, що всі наші пожежні машини гасять пожежу абсолютно безкоштовно – грати в будь-які ігри з цього розділу ти зможеш коли і скільки завгодно. Ніяких обмежень немає. Так що якщо з першого разу не вдасться вкластися у норматив – не переймайся, трохи перепочинь і спробуй ще раз.

.