Ігри Парковка машин – перевір, наскільки ти вправний водій!

Опис категорії

Ігри Парковка машин являють собою приголомшливо реалістичні симулятори, під час яких геймер зможе максимально відточити свою майстерність керування автомобілем.

Всім (особливо початківцям) водіям відомо, що грамотно припаркувати авто на тому жалюгідному клаптику землі, який зазвичай називають одним паркувальним місцем, не те, що непросто, а непросто дуже сильно. Парковка машин завжди була і залишається одним з найбільш складних водійських маневрів, і не тільки тому, що ми пропонуємо тобі в неї грати. І для хлопчиків, і для дівчаток цей трюк – найбільш важкий для освоєння і під час навчання в автошколі, і після – на дорогах рідного міста.

Безглуздо було б стверджувати, що ігри Парковка машин допоможуть тобі оволодіти їм повною мірою. Ні, звичайно. Але якесь уявлення про те, як його краще виконувати, в який бік крутити кермо, а в яку вивертати колеса, дадуть, та ще й нададуть можливість попрактикуватися досхочу. Перевірено, якщо регулярно грати в ігри про паркування машин тривалий час, то й на реальній дорозі будеш почувати себе впевненіше.

Починаємо тренування

Всі ігри розділу Парковка машин грати пропонують у двох варіантах: від першого і від третьої особи. У першому випадку у геймера створюється відчуття, що він перебуває в кабіні автомобіля, огляд проїжджої частини у нього обмежений задніми і передніми дзеркалами, а тому свій автомобіль цілком він не бачить. У другому варіанті гравець як би спостерігає за проїзною частиною зверху і може охопити поглядом диспозицію цілком: де знаходиться його автомобіль стосовно інших учасників руху, як далеко паркувальне місце, на яке йому треба встати, помітити інші нюанси в тому ж дусі.

Полегшують процес підказки. Вони з'являються на екрані у вигляді стрілок, що вказують напрямок, у якому тобі варто рухатися. Ні, їх, звичайно, можна проігнорувати, але тоді за цілісність твоєї машини ніхто не поручиться. Так що, наш тобі порада: давай без самодіяльності.

Парковка машин грати безкоштовно запрошує всіх, хто готовий строго слідувати правилам і бути дуже уважним. Тільки таких гравців чекає успіх. Такі і на цій дорозі зможуть швидко освоїтися, без обов'язкових для новачків дрібних аварій. Кмітливість, увага і дисципліна – ось три кити, на яких тримається успіх починаючого автомобіліста.

Але хоча даний розділ з іграми і називається пакування машин, не завжди мова в ньому йтиме про автомобілі. У деяких іграшках тобі доведеться виступити в ролі диспетчера аеропорту або працівника ремонтного ангара. Їх основне завдання - забезпечити такий рух приземлилися літаків на стоянці, при якому ті гарантовано будуть позбавлені від аварій і зіткнень. На перших етапах літальних монстрів буде небагато, і є ризик уявити, що розвести їх по паркувальним місцям – нікчемна справа. Як би не так! Починаючи вже з третього ігрового рівня тебе чекає справжнє стовпотворіння гігантських лайнерів, невеликих приватних бортів і крихітних парапланів. Цікаво, чи встигнеш ти розібратися з усіма ними за виділений час на проходження?

.