Ігри Маша і Ведмідь – море позитиву з улюбленими героями!

Опис категорії

Веселі онлайн гра Маша і Ведмідь подарують тобі нову зустріч з героями відомого мультиплікаційного серіалу студії «Анімаккорд». Можна з упевненістю стверджувати, що це найуспішніший російський анімаційний проект останнього десятиліття.

Головні герої мульта і створених за його мотивами ігор для дівчаток – маленька Маша і великий неповороткий добряга Ведмідь, припали до душі не тільки нашому глядачеві, але легко завоювали серця і дітей, і дорослих Великобританії, Канади, Франції, Іспанії, Італії, країн Латинської Америки та навіть Середнього Сходу, де, зазвичай, будь-які розваги забороняють і зраджують анафемі.

Невгамовної Маші вдалося неймовірне – розтопити суворі серця правовірних мусульман. Втім, шансів уникнути цього у них просто не було – дівчинка кого завгодно дістане і змусить танцювати під свою дудку. Запусти ігри Маша і Ведмідь і ще раз понаблюдай за тим, як вона верховодить не тільки Ведмедиком, але навіть цілою зграєю злих, голодних вовків. Бідолахи вже й самі не раді, що зв'язалися з цією шкідливою малявкою. Ось адже, редиска - виглядала як апетитний обід, а виявилася справжньою зубним болем, та такий, що не відв'язатися.

до Речі, на сьогоднішній день знято 55 шестихвилинних серій, розділених на три сезони. Тільки уяви, що в них встигли начудуватися головні герої. Наші ігри Маша і Ведмідь пропонує тобі взяти участь в самих яскравих епізодах їх казкового життя. Нудно не буде ні секунди!

«Пограй зі мною, пограй зі мною....»

Від цього невигадливого припевчика у мультяшного ведмедики починався справжній нервовий тик. Ти ж, якщо почуєш його після завантаження будь-якої вподобаної ігри Маша і Ведмідь відразу зрозумієш, що все пройшло вдало, і веселі пригоди ось-ось почнуться. Особливо приємно те, що всі вони доступні безкоштовно і без будь-яких обмежень за часом.

Як і оригінальний мульт, іграшки даного розділу розраховані на дітей 3-7 років. Саме вони – головна цільова аудиторія улюбленого дітища «Анімаккорд». Подібні вікові обмеження не могли не позначитися на їх геймплеї – розробники постаралися зробити його максимально простим і зручним. Головне «знаряддя» геймерів в даному випадку – мишка, її досить, щоб здійснювати необхідні ігрові дії.

Що стосується жанрового розмаїття, то тут все теж досить просто. Маша і Ведмідь запрошують малюків грати з ними в забавні бродилки, що супроводжуються збиранням ягід-грибів та рішенням нескладних математичних прикладів, складати різнокольорові пазли зі своїми портретами і розфарбовувати в яскраві кольори чорно-білі картинки.

Є серед них і ціла серія прикольних дитячих розвивалок, у яких улюблені герої допомагають користувачам освоїти кириличний і латинський алфавіти, рахунок від 1 до 10, знайомлять з поняттями «більше», «менше», вчать розрізняти кольори і форми, вирішувати нескладні логічні задачки і знаходити відмінності на схожих картинках. І все це - в легкій і веселій ігровій формі. І, до речі, батькам на замітку: складіть компанію своєму чаду компанію під час гри - отримаєте задоволення не менше, ніж сам юний геймер.

.