Ігри Марвел – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

В середині двадцятого століття комікси стали величезною частиною західної культури. Наприкінці століття фільми і мультсеріали, зняті на основі відомих сюжетів, виховали ціле покоління хлопчаків, які мріють про суперздатності, по всьому світу. У двадцять першому столітті під натиском мутантів і надлюдей всіх мастей здався інтернет: кількість віртуальних забав з улюбленими героями в головній ролі просто зашкалює! Не заблукати в цьому обсязі плодів геймдеву вельми непросто.

Для свого сайту ми відібрали тільки самі круті онлайн забави, присвячені самим популярним супергероям, щоб ти легко знайшов тут те, що тобі сподобається! Комп'ютерні ігри Марвел – це повноцінна частина Всесвіту, а не просто фантазія розробників «на задану тему». Ігри Марвел – це добре знайомі тобі за фільмами пригоди, які ти можеш пережити від першої особи! Спробуй опинитися в ролі тих, ким захоплюєшся, і ти станеш поважати своїх улюбленців ще більше за той великий труд, який потрібен їм для великих подвигів!

Пластмасова життя

Лего вже давно перестав бути просто конструктором для складання веж і будівель. Зараз колекція Лего налічує безліч фігурок людей, тварин, техніки, макетів будівель і складних механізмів. Ані в реальному, ані в віртуальному світі немає великих майстрів по відтворенню знаменитої сцени епічного екшену в пластиці.

Зрозуміло, не минула чаша ця і героїв з фільмів Марвел – про кожного з них є своя власна флеш гра у виконанні знаменитих пластмасових чоловічків. Іграшковий Тор трощить ворогів на вулицях Нью Йорка, розмахуючи своїм абсолютно цим молотом, а легоподобный Тоні Стар літає високо в небі, намагаючись вразити ціль не знижуючи швидкості і не втрачаючи висоти. Так, і правда, де-то ми вже бачили всі події гри – а саме, в другому фільмі Марвел про Месників, - але тепер можна не тільки дивитися з боку, але грати самому! А це куди цікавіше.

Ще більше пригод!

Кожна гра Марвел – це приголомшливе онлайн переживання, яке може зрівнятися тільки, мабуть, з реальною участю в подіях. І лише від твоїх дій залежить, чи залишиться перемога за «гарними» хлопцями або за «поганими».

Допомогти Тору в захисті Асгарда? Опинитися в Гамма-штормі за компанію з Халком? Або взяти участь в епічному битві, підтримуючи Людини Павука? Обирай кампанію, яка подобається тобі більше або навіть пройди їх все! У будь-якому випадку, ти абсолютно нічого не втрачаєш, адже всі забави в нашій колекції абсолютно безкоштовні і запускаються без установки на комп'ютер.

.