Ігри Макс Стіл – захоплюючі космічні стрілялки!

Опис категорії

Захоплюючі пригодницькі квести ігри Макс Стіл, обов'язково оцінять любителі якісних файтинга і бродилок в жанрі космічного фентезі. Їх головний герой – шістнадцятирічний хлопчина Макс вже зустрічався тобі в мультфільмі 2013 року випуску з такою ж назвою (в оригіналі «Max Steel»).

Поки на екрани вийшло тільки два сезони його пригод, і фанати страшенно хвилюються в очікуванні третього, який творці фільму обіцяють «ось-ось» представити на суд публіки. Коли саме відбудеться це чудова подія, невідомо, точних дат продюсери старанно уникають. Ми ж пропонуємо скоротати час очікування, почавши грати в захоплюючі онлайн ігри Макс Стіл, доступні безкоштовно на будь-яких операційних системах.

Трохи про геймплеї і сюжеті

Майже у всіх іграх розділу ти будеш грати від імені головного мультиплікаційного героя – Макса Стіла. Нещодавно він з матір'ю переїхали в провінційне американське містечко Мідний Каньйон. Місцеві підлітки зустріли хлопця не надто привітно. Вони частенько пристають до нього з глузуванням, і Максу доводиться захищатися, відстоюючи своє право спокійно жити по сусідству. В одній з таких бійок сталося щось дивне: замахнувшись для того, щоб дати відсіч самому осоружному кривдникові, Макс відчув щось дивне. Здавалося, його тіло наповнилося невідомою, але дуже потужною енергією, здатною легко знищити все навколо.

До цього моменту Макс вважав себе звичайним, нічим не примітним хлопцем, але тепер все змінилося. Він став володарем особливої сили – турбо-енергії, найпотужнішою в нашій Всесвіту. Захоплююча гра Макс Стіл і дозволить тобі відчути, що це таке. В ній наш герой стає членом таємної організації Н-Пек, створеної його покійним батьком Джимом МакГрэтом. Після загибелі Джима Н-Пек очолив дядько Стіла - Феррус. Разом з іншими членами таємної корпорації головному героєві належить битися з земним уособленням зла – концерном «Транс-Хьюман Индастриас» і його беззмінним керівником - Майлсом Дредд, давно мріє поневолити галактику.

Під час гри тобі разом з відважним Макстилом належить битися з усіма породженнями підступного Дредда, ганяти на своєму турбо-мотоциклі по різних локаціях: від широких проспектів громных мегаполісів до вкриті купинами і ярами просторів савани.

Всі іграшки розділу відрізняє чудова графіка, запам'ятовуються саундтреки, велика кількість візуальних ефектів, опрацьована до найдрібніших деталей фізика руху транспортних засобів і широкий діапазон можливостей основних персонажів. На їх химерних локаціях тебе чекає безліч небезпечних ворогів, в тому числі супер швидких роботів. Крім того, в іграх є кілька режимів швидкості для мотоцикла Макса, включаючи можливість епізодично застосовувати прискорення. Після кожного пройденого рівня не забувай відновлювати сили і прокачувати характеристики свого персонажа. Робити це потрібно обов'язково, адже з кожним новим етапом проходження стає все більш і більш складним.

.