Ігри схожі на Майнкрафт — класний спосіб відірватися на пару!

Опис категорії

найпопулярніша в геймерському середовищі мережева іграшка останніх років, це, звичайно ж, Майнкрафт. Всесвіт з блоків, схожа на дитячий конструктор, настільки захопив уяву гравців всього світу, що легко залишив позаду навіть таких монстрів як Dota і Diablo. Недарма в 2014 році авторські права на Майнкрафт викупила компанія Microsoft.

В Minecraft грають всі: і діти, і дорослі. Але офіційна версія гри крім того, що коштує грошей, ще й досить складна для освоєння новачками. Величезна кількість правил, заплутані локації, не завжди зрозумілі функції, каверзи від монстрів і інших гравців здатні легко повалити в паніку будь-неофіта. А ось дуже схожі на першоджерело ігри типу Майнкрафта набагато більш комфортні для освоєння, та ще й доступні безкоштовно (у всякому разі, на нашому сайті).

Граючи в них онлайн без будь-яких обмежень, ти швидко вивчиш основні принципи виживання у світі квадратних блоків. Ігри схожі на Майнкрафт навчать тебе добувати корисні ресурси, забезпечувати себе житлом, розводити домашніх тварин і охороняти свої володіння від зазіхань місцевих «страшилок» - зомбі і скелетів. До речі, якщо вдасться знищити останнього, уважно стеж за тим, що з неї випаде.

Раптом пощастить, і ти станеш володарем зручного цибулі і сагайдака зі стрілами, ну, а якщо немає, просто перемелешь кістки в кісткове борошно - відмінне добриво для всіх місцевих рослин. Як бачиш, практично всі ігри на подобу Майнкрафта розроблені на підставі тих же принципів, що й основна іграшка є відмінними її симуляторами. Почни з них вивчення квадратної всесвіту - не пошкодуєш!

.