Ігри Майнкрафт для дівчаток — можна крафтить все, що хочеш!

Опис категорії

Чомусь прийнято вважати, що для дівчат ігри в стилі Майнкрафт інтересу не представляють. Мовляв, їх графіка далека від легкості і витонченості, а необхідність весь час щось добувати і будувати, попутно міркуючи, як захистити результати своєї праці, не викликає захоплення у прекрасної половини людства.

насправді, це не так, і цілий розділ доступних безкоштовно іграшок Майнкрафт для дівчаток - найкраще тому підтвердження. Причому від хлоп'ячих вони мало чим відрізняються. Хіба що більш широким асортиментом скінів для персонажів. Дівчата обожнюють нові наряди, і навіть якщо доведеться грати від імені спочатку не дуже красивого героя (а в світі Minecraft з його вічними квадратиками інших просто немає), воліють по максимуму його облагородити.

У всьому іншому гри Майнкрафт для дівчаток абсолютно идентчины розвагам з розділу «для хлопчиків» і офіційної версії гри. У них тобі точно також доведеться вивчати навколишню дійсність, підлаштовуючи її під свої потреби з допомогою кирки і лопати. У заростях квадратних лісів будуть чекати скелетів і зомбі, а ненависні зелені кріпери намагатися підірвати твоє житло (і себе заодно!), як тільки ти його достроишь.

Головною розмінною монетою і найбільшою цінністю є алмази, добувати які потом і кров'ю доведеться в глибоких шахтах. А найбільшим злом крім вже перерахованих доставучих монстрів стане моторошний Ендер дракон. Навіть випадкова зустріч з ним чревата тим, що можна легко вилетіти з гри.

.