Ігри Майнкрафт 3д — твій пропуск у фантастичний світ блоків!

Опис категорії

Ігри Майнкрафт 3д - найпопулярніші сьогодні у світі онлайн-іграшки типу «open world» або «відкритий світ». Назва говорить сама за себе. Саме так називаються розваги, в яких геймер самостійно вибирає напрямок руху, переміщаючись по віртуальному простору куди захоче і попутно змінюючи реальність з допомогою доступного йому функціоналу. Так, головна принадність світу Minecraft – це можливість крафтить з навколишньої дійсності все, що може знадобитися в процесі гри: від їжі до зброї.

Термін «крафтить» добре відомий фанатам серії іграшок Манкрафт 3д і означає здатність здобувати різноманітні корисні предмети. Робиться це за допомогою звичайної кирки. Нею геймери розбивають ігрові блоки. Для тих, хто не в курсі, варто уточнити, що дизайн захоплюючої гри Майнкрафт 3д цілком і повністю складається з великих та маленьких прямокутних блоків. Будинки, дерева, квіти, озера і річки, земля, трава, вівці, коти, собаки, птахи і навіть люди – всі «зібрано» з маленьких квадратиків і має легко впізнаваний незграбний вигляд.

У цьому розділі тебе чекають яскраві 3d –розваги серії «open world». Звичайно, наші флеш-забави Майнкрафт 3д дещо поступаються повноцінної версії однойменної гри, створеної шведом Маркусом Перссоном і викупленої потім Microsoft. Але поступаються дуже небагатьом. Фірмова «квадратична» графіка, можливість добувати необхідні ресурси і вільно пересуватися по віртуальному простору, ризикуючи зустріти кріпера, зомбі і скелета, повністю збережені. Так, і грати в Майнкрафт 3д (на відміну від ліцензійної версії) можна абсолютно безкоштовно і на комп'ютері будь-якої потужності. Нічого «вилітати» і «зависати» у тебе при цьому не буде, навіть якщо швидкість інтернет-з'єднання невисока. Прийнято вважати, що світ Майкрафт створений, в першу чергу, для хлопчиків. Це оману. Дівчатка грають в нього з не меншим азартом і домагаються значних успіхів.

.