Ігри Магія — ти сам собі чарівник!

Опис категорії

Людство завжди вірили в магію і чудеса, чекало їх і сподівався, що з ним щось таке обов'язково станеться. Згадай, хоча б, казкове «по щучому велінню, по моєму хотінню» або релігійну – «по вірі вашій і дано вам буде». Що вже говорити про письменників-фантастах, помещавших своїх героїв в умови, де щоденне диво було нормою життя. Цікаво, а що ти відчув, якби раптом в руках виявилася чарівна паличка або в мережу потрапила золота рибка? Чого б захотів в першу чергу? А в другу?

Пропонуємо трохи пофантазувати на цю чудову уяву тему, звернувши увагу на наші нові гри Магія. З їх допомогою легко уявити себе справжнім чарівником! Такий незвичайний досвід буде цікавий і для дівчаток, і для хлопчиків. Ігри Магія забезпечать тебе віртуальної чарівною паличкою і забезпечать майже повну свободу дій (у межах монітора пк, зрозуміло). Хочеш – перетворюй кривдників у жаб, або, навпаки, расколдовывай з ропушок прекрасних принців, хочеш – використовуй чари для боротьби з силами зла: від могутніх прибульців з космосу до напівзотлілі бридких зомбі.

Саме слово «магія» прийшло до нас з латини. Корені його сягають шумерскому emga, що одначает «мудрий» - так у давнину називали зороастрійських жерців, які присвятили себе вивченню окультних наук. Впевнені, у тебе теж буде достатньо мудрості, щоб пройти всі непрості рівні обраної гри про магію і в ній здобути перемогу. Але врахуй, випробувань належить чимало.

Але не всі ігри Чари мають яскраво виражений епічний характер. Деякі пропонують зайнятися цілком прозаїчними речами: спробувати перетворити на щось корисне (модель літачка, наприклад) обридлу молодшу сестричку або зварити порцію приворотного зілля, щоб звабити вподобаного хлопця. Погодься, цілком зрозумілі бажання, і, здається, що за допомогою магії вирішити їх можна «однією лівою».

Як би не так! Окультні науки за складністю нітрохи не поступаються математики і хімії, і якщо успішність у школі у тебе не дуже, то і в процесі гри з магією можуть виникнути проблеми. Як варіант, невинна дитина-сестричка перетвориться в страшного монстра і буде тебе ганяти по квартирі до тих пір, поки не прийдуть батьки, а то ще зжере ненароком.

А любовне зілля, замість того, щоб залучити хлопця, викличе у нього алергію, від якої особа обсипле моторошними прищами. Ти його, звичайно, відразу розлюбиш, але хіба такого ефекту ми домагалися? Загалом, у магії, як і в будь-якому іншому справі, тільки старанність, знання і багато-багато практики здатні принести успіх. Так що пропонуємо почати освоєння цієї хитрої премудрості прямо зараз, що час втрачати.

.