Ігри Мадагаскар – всі пригоди з веселими мультяшками!

Опис категорії

Після виходу на світові екрани першої частини мультфільму «Мадагаскар» виробництва DreamWorks Animation, мультяшні мешканці нью-йоркського зоопарку стали справжніми зірками. Їх зображення тепер можна зустріти всюди – на бігбордах, одязі, аксесуарах, в журналах, коміксах і всіляких відео. І це при тому, що з моменту прем'єри минуло вже більше 10 років.

За статистичними даними 2015 року мульт займає 29 позицію в списку найбільш касових анімаційних фільмів планети. Не менш популярні онлайн ігри Мадагаскар, в яких як героями можна не тільки милуватися, але й активно брати участь у всіх їх витівки.

Пінгвіни і компанія

Головні персонажі мульта і будь, створеної за його мотивами гри Мадагаскар – самозакоханий молодий лев Алекс, кокетлива гиппопотамша Глорія, супер наївна зебра Марті і вічно брюзжащий жираф Мелман. Живуть вони собі в клітинах, веселять народ і ні про що особливо не замислюються. До тих пір, поки не зустрічають пінгвінів, розробили детальний план повернення на батьківщину - в Антарктиду. Ось тоді-то безтурботна четвірка згадує про власних коренях і починає мучитися сумнівами, як бути далі.

Марті давно набридло грати з відвідувачами зоопарку і він вирішує втекти на рідній Мадагаскар, а ось Алекса, Мелмана і Глорію цілком влаштовує Нью-Йорк. Але, волею долі, друзі разом виявляються спочатку на Центральному вокзалі, потім пливе до берегів Африки кораблі і, нарешті, на острові свого дитинства.

Зрозуміло, що всі перераховані переміщення супроводжуються масою захоплюючих пригод, участь в яких забезпечить тобі сподобалася гра Мадагаскар. Більшість з них – розвеселі бродилки, грати в які можна безкоштовно одному або вдвох – на вибір. Управління нескладне, а ось функціональних можливостей у персонажів більш, ніж достатньо.

Окремої згадки заслуговують Шкіпер, Ріко, Ковальські і Прапора - кумедні пінгвіни, сподвигшие Марті на втечу. Ці, спочатку другорядні персонажі настільки полюбилися глядачам незламним життєлюбством і залізною впевненістю у власній правоті, що надихнули продюсерів на створення окремого комп'ютерно-анімаційного фільму.

Сюжет мульта «Пінгвіни Мадагаскару» і ігор, створених за його мотивами, перегукується з історією Марті і компанії в частині їх загальної зустрічі в нью-йоркському зоопарку, але, в цілому, розвивається самостійно. Забавні висловлювання його головних героїв глядачі давно розтягнули на цитати, а кількість мемів, демотиваторів і інших приколів з сміховинними пингвинчиками перевершило всі мислимі і немислимі межі.

.