Ігри Людина Павук 4 - нові пригоди супергероя!

Опис категорії

Ігри Людина павук 4 створювалися за мотивами нової версії коміксу «The Amazing Spider-Man», перезапущенной в останній раз у жовтні 2015. Нагадаємо, що дебют історії про дивовижний Спайдермена відбувся в 1963 році, і з тих пір компанія Marvel Comics регулярно радувала шанувальників новими пригодами легендарного героя.

Промовчимо, мабуть, про те, яку фантастичну прибуток Людина Павук приніс і продовжує приносити своїм творцям. Наведемо лише один приклад. П'ятнадцятий випуск «Amazing Fantasy» за участю Спайдермена був проданий за 1,1 мільйон доларів у приватну колекцію, власник якої побажав залишитися невідомим. Ми ж пропонуємо тобі абсолютно безкоштовно насолодитися фантастичними пригодами улюбленого героя, якими вщерть напхана будь-яка гра Людина-Павук 4.

В них ти будеш битися з вічним антагоністом Пітера Паркера – Зеленим Гобліном, визволяти з лап цього підступного лиходія прекрасну Мері Джейн, приймати участь в секретних експериментах лабораторії Horizon Labs, допомагати іншим супергероям рятувати Землю від інопланетних загарбників, здійснювати масу інших, не менш захоплюючих подвигів.

Автором останньої серії коміксів, що послужили основою для створення ігри Людина Павук 4, став талановитий Ден Слотт. До речі, саме він придумав знамениті Secret Wars і захоплююче протистояння Пітера з ватажком найбільшою бандитського угруповання Нью-Йорка – підступною і небезпечною Чорною кішкою. Почавши грати в захоплюючі ігри Людина павук 4, ти зможеш познайомитися з нею ближче.

А оскільки їх головний герой – явний соціопат, і поза свого знаменитого костюма особистість досить скромна і невпевнена, він воліє діяти поодинці. Не дивно, що майже всі ігри Людина павук 4 теж передбачають одиночний режим проходження. Але є і винятки. Наприклад, в одному з випусків 2014 року Пітер Паркер Сінді знайомиться з дівчиною, яка так само, як колись і він, постраждала від укусу радіоактивного павука. Пітеру не залишається нічого іншого, як зблизитися з нещасною – не може ж він кинути людину в біді.

Спайдермен стає для неї кимось на кшталт опікуна на непростому шляху освоєння нових здібностей. Завдяки нашим ігор ти зможеш пережити цей захоплюючий експеримент разом з головними героями. До речі, в квестах з ними передбачений режим парного проходження. Так що саме час покликати в гості кращого друга. Разом рятувати світ і допомагати стражденним набагато цікавіше.

.