Ігри Лунтік – веселі пригоди інопланетянина на Землі.

Опис категорії

- Уяви, що ти інопланетянин, який жив-не тужив на рідній Місяці, але, несподівано, звалився з неї на іншу планету, де все навколо незвичне і чуже. Що робити в такому випадку? Як себе вести? Куди бігти? На ці та інші схожі питання допоможуть знайти відповідь веселі розвиваючі ігри для малюків про Лунтіка і його друзів. Починай у них безкоштовно грати прямо зараз і дізнайся, як пухнастий рожевий інопланетянин опинився на нашій Землі і що з цього вийшло.

Багато пригод і вишневого варення

Отже, повалившись на Землю, головний герой ігри Лунтік - смішний рожевий пухнастик з двома парами вушок сторчма, потрапив у казковий ліс, населений мультяшними комахами і звірятками, які при цьому відмінно вміють розмовляти. Більшості прибулець відразу сподобався і вони швидко з ним подружилися. Інопланетянин влаштувався на затишній зеленій галявині біля ставка і зайнявся вивченням навколишнього світу.

Онлайн ігри Лунтік і його друзі пропонують тобі скласти малюкові компанію в цьому захоплюючому занятті, а почати зі знайомства з новими приятелями головного героя – коником Кузею, Пчеленком, сонечком Сонею, гусеничками-хуліганками Пупсенем і Вупсенем, павуком Шнюком і, звичайно ж, метеликом Еліною, в яку Лунтік моментально і пристрасно закохався. Настільки, що навіть почав писати їй віршовані оди, чого ніколи раніше не робив (на Місяці так, взагалі, не прийнято). Окремої згадки заслуговують ще одне сімейство персонажів з мульта та ігри Лунтік – стара бджілка Капа і шершень Генерал Шер. Вони так полюбили малюка-прибульця, що погодилися стати йому дідусем і бабусею, називають своїм онуком і вважають такий же бджолою, як і самі, тільки місячної.

Новоявлені родичі та інші комахи супроводжують Лунтика в його подорожі по лісі, знайомлять з усіма місцевими чудесами, вчать грати в земні ігри, оперувати прийнятої тут системою знаків і заходів. З їх допомогою інопланетянин вперше знайомиться з цифрами від одного до десяти, вивчає алфавіт, запам'ятовує назви кольорів, форм, нових для нього предметів. Юному геймеру кожна така гра Лунтік виявиться не менш корисною, ніж розовоухому приходькові. Адже він теж отримає масу важливих і потрібних знань, навіть не помітивши цього. Не дарма прийнято вважати, що ігрова форма навчання – найбільш ефективна з усіх існуючих, причому, не тільки для дітей, але і для дорослих.

Але найбільшим відкриттям Лунтика на Землі стане факт існування вишневого варення. На його батьківщині про таке ласощі ніхто і слухом не чув, і тепер дитині доводиться заповнювати втрачені роки життя шляхом поїдання в неосудному кількості запасів баби Капи. Навіть дивно, як в такому крихітному істоту може поміститися кілька банок улюбленого варення. Правда, перш ніж з'їсти, їх доведеться відшукати, дістати, порахувати, підписати, щоб нічого не переплутати, а потім віднести в затишне містечко, не розбивши по дорозі. Так що і Лунтика, і маленькому геймеру буде, чим зайнятися. А тобі відкриємо секрет: саме в такому легкому змішуванні ігрових, граматичних, математичних завдань якраз і криється секрет успіху подібних розвивалок.

.