Ігри Лікувати зуби – визволи від карієсу улюблених мультиків!

Опис категорії

Лікарів на світі існує безліч. Одні лікують дітей, інші дорослих, деякі спеціалізуються на хворобах серця, зору, ендокринної системи тощо. Можна прожити ціле життя, але так жодного разу і не потрапити на прийом, скажімо, до окуліста або невропатолога, не опинитися на столі хірурга і ніколи і не відвідувати алерголога. Просто тому, що потреби немає. Але є категорія лікарів, до яких кожен з нас ходить регулярно. Якщо, звичайно, не проживає на безлюдному острові. Ти, напевно, вже здогадався про яких фахівцях мова. Зрозуміло, про тих, хто займається стоматологією, як головні герої нашої нової добірки ігор.

Більшість населення земної кулі відвідує їх із завидною постійністю, але при цьому щиро і всією душею ненавидить. Саме дантистами мами лякають нещасних малюків, намагаючись відібрати у них чергову (зайву, як їм здається) цукерку. І як раз в такого страшного лікаря-садиста перетворять тебе наші нові ігри Лікувати зуби. Готова стати монстром в білому халаті, навівають жах на бідолашних хворих одним своїм виглядом? Тоді вперед! Прикольні ігри для дівчаток Лікувати зуби чекають не дочекаються, коли ти почнеш у них грати.

Бормашина та інші знаряддя тортур

Після запуску будь-якої гри Лікувати зуби з цього розділу ти опинишся в просторому особистому кабінеті, розташованої на другому поверсі супер сучасної медичної клініки. Незрозуміло, в якій точці чарівного світу вона знаходиться, але, мабуть, не на краю географії, оскільки чергу під дверима твоєї «камери тортур» не закінчується ніколи. Під час кожної гри Стоматолог нещасні мультяшки, стукаючи зубами (точніше, тим небагатьом, що від них залишилося) і заливаючись сльозами чекають, коли їх покличуть на прийом і позбавлять від страшного болю.

Спочатку, як водиться, доставивши ще більш жахливу. Та й як може бути інакше, якщо рот кожного пацієнта нагадує собою смітник? Застряглі шматочки їжі чергуються в ньому з шматками огидного жовтого нальоту, величезні чорні діри сигналізують про задавненої карієсі, у деяких зубів просто виламані краю і вони стирчать назовні, як ікла вампірів. А тільки уяви, як з такого рота може моторошно пахнути! Але робити нічого, якщо вже взялася за ігри Стоматологія, доведеться стати справжнім профі, яким ні запах, ні моторошний вигляд ротової порожнини - не перешкода. Спочатку, правда, непогано було б розібратися зі всіма щипцями, щипчиками, молоточками, елеваторами, кровоспинними затискачами та борами, які доступні в ігровому меню.

Виглядають вони дійсно страхітливо (навіть для лікаря), але не соромся, а просто наводь на кожен курсор мишки і уважно читай текст з'явилася підказки. З нього стане ясно, що і у яких випадках використовувати. Крім того, майже у всіх іграх, де потрібно лікувати зуби, передбачена так звана «захист від дурня». Це означає, що ти просто не зможеш «взяти інструмент і використовувати його не за призначенням. Наприклад, для того, щоб витягти хворий зуб з лунки застосовують штыкообразных елеватор (схожий на невелику пласку лопаточку з широкою подвійний ручкою, як у штопора). Але якщо спробуєш підчепити зубний корінь будь-яким іншим пристосуванням, у тебе просто нічого не вийде. «Неправильний» інструмент буде весь час вислизати з рук і ти навіть не зможеш піднести його до зуба.

Так що сміливо берися за справу і не бійся за недосвідченості нашкодити пацієнту. Видаляй карієс, пломбируй дірки, поліруй відколи, виривай зіпсовані зубки і встановлюй на їх місце штучні, а коли закінчиш, обов'язково прочитай повеселевшему хворому лекцію про те, як правильно доглядати за порожниною рота і що краще всього їсти. Адже якщо регулярно користуватися зубною пастою, щіткою, ниткою і не зловживати шкідливими солодощами, можна скоротити частоту своїх походів до дантиста в два, а то і в три рази. І, до речі, сама намагайся ніколи про це не забувати. Адже грати в доктора віртуально і сидіти на прийомі у справжнього зубного лікаря, кривлячись від виснажливої болю – дві великі різниці. Пам'ятай про це!

.