Ігри Лицарі — захоплюючий світ фентезі на твоєму екрані!

Опис категорії

Тим, хто скучив за епічним битви, мальовничому антуражу, розкішним збруї, інтриг і пригод в жанрі фентезі – всього, що так властиво захоплюючим «середньовічним» екшенам, сподобається наш новий розділ. У ньому зібрані найбільш яскраві і видовищні ігри про лицарів з усіх існуючих сьогодні в мережі.

Тебе чекають відмінні онлайн інтерпретації блискучих творів Толкієна і Мартіна, в яких суворі, мужні власники намагаються захистити свої території від сил зла. Ну, і відібрати пару клаптиків сусідської землі по ходу. Хочеш взяти участь у цій захоплюючій Total War всіх з усіма? Захоплюючі ігри Лицарі чекають не дочекаються, коли ж ти поведеш їх війська в бій.

Зі щитом або на щиті

Практично всі ігри Лицарі являють собою захоплюючий симбіоз багаторівневої покрокової стратегії і Adventure game - розваги пригодницького жанру. Ходи в них, в переважній більшості випадків, відбуваються покроково, а доводиться вирішувати два основних питання: де взяти грошей, і як грамотно розмістить війська на позиціях. Щоправда, економічна складова у таких забавах представлена досить слабо і цілком підпорядкована вирішенню головної проблеми – забезпечення армії. Зате військова частина розписана до найдрібніших деталей і вражає різноманітністю можливостей.

Ти зможеш не тільки створювати величезну кількість бійців всіх мастей, але і регулярно прокачувати їх бойові характеристики. Обладунки та зброю теж можна весь час міняти, оскільки вони представлені у величезній кількості. Як правило, кожна гра стратегія, в якій лицарі б'ються проти лицарів, має кілька добре промальованих карт.

На карті стратегічного огляду відзначені кордони міст, сіл і провінцій, річки, моря, пустелі та гори, а заодно і розташування особистих військ гравця, його ворогів і союзників. Політична карта дає уявлення про кордони держав і їх васальної приналежності. Після кожного виграного (або програного) битви, розстановка сил на ній змінюється, твої володіння розширюються або звужуються залежно від військових успіхів.

Що стосується способів ведення бою, то кожна гра Рыцары пропонує геймеру комплексний підхід до вирішення питання і дає можливість використовувати не тільки бійцівські якості юнітів, техніку і зброю, але і всілякі магічні штучки. Наприклад, в особливо складних битвах ти зможеш викликати на підмогу монстрів, накладати закляття на солдатів противника, зберігати їх на час спеціальної пилком і робити масу інших чудових фінтів.

Правда, всі вони коштують грошей, а значить, твої ферми і каменоломні повинні працювати без продиху, забезпечуючи військо не тільки матеріальними, але й чарівними ресурсами. Як бачиш, грати в лицарів - це не тільки красуватися на полі бою з мечем у руках, але вміти думати про тисячі важливих і не дуже речей одночасно, приділяючи кожній достатньо уваги. Як думаєш, зможеш так? Ми ж побажаємо тобі удачі і гучних військових перемог.

.