Ігри Лего поліція – наведи порядок на вулицях Лего сіті!

Опис категорії

Ігри Лего Поліція являють собою набір тематичних конструкторів, що входять до складу однієї з найбільших ігрових серій виробництва LEGO Group - Лего Сіті. У реальному житті вони складаються з тисячі різнокольорових пластикових блоків і займають купу місця, ми ж пропонуємо тобі онлайн втілення улюблених розваг, які не тільки можна безкоштовно грати, скільки душі завгодно, але і не думати про те, де зберігати це багатство.

Всі наші ігри Лего поліція «живуть» на екрані твого пк і з'являються звідти тільки тоді, коли ти сам цього хочеш. Неймовірно зручно, правда? Ще один суттєвий нюанс: у віртуальному Лего можна відразу приступати до процесу гри, попередньо нічого збирати з блоків не потрібно: і ділянку поліції, і автомобілі, і сам Лего-місто – все вже збудовано і завмерло в очікуванні, коли ж ти почнеш у них грати.

Що потрібно буде робити?

Поліцейські гри з Лего являють собою динамічні пригодницькі квести з відкритим світом. Логічні задачки в них органічно поєднуються з елементами жанру екшен, а це означає, що геймерам доведеться не тільки добре міркувати, але і навчитися миттєво приймати грамотні тактичні рішення. Кмітливість і гарна реакція – ось запорука перемоги у всіх квестах для хлопчиків, зібраних на сторінках цього розділу.

головний герой - поліцейський сержант, який працює під прикриттям, якого звуть Чейз МакКейн. Він невтомно полює на місцевих злочинців, щоб жителі Лего-міста могли спокійно спати по ночах. Чейз - відважний і кмітливий коп., крім того, він – неперевершений майстер камуфлирования. Наприклад, замаскувавшись під злодюжку, він спритно зламує будь-які замки, що дуже полегшує проникнення в місця, де поліції не надто раді. А ще Чейз віртуозно водить автомобіль, управляє вертольотом і будує різні корисні об'єкти зі звичайних кубиків Лего. Під час погоні за злочинцями або, навпаки, втечі від них, він використовує свої фірмові трюки – пружні від стін стрибки і розгойдування на стовпах.

Перш, ніж почати грати в Лего поліція, добре вивчи інструкцію і запам'ятай клавіші, задіяні для управління головним героєм. Як правило, це стандартний набір кнопок зі стрілками або WASD для переміщення по екрану, пробіл для пострілів + комплект клавіш для активації спеціальних можливостей персонажа. Ми не будемо докладно їх перераховувати, оскільки в різних іграх для активації умінь Чейза використовуються різні кнопки. До речі, діє відважний поліцейський не завжди сам. В ігровому процесі йому можуть допомагати ще близько десятка «хороших» другорядних персонажів - як поліцейських, так і звичайних міських жителів.

Деякі ігри можна проходити удвох, одночасно керуючи і Чейзом, і його напарником Медоком. Правда, стежити поодинці відразу за двома героями жахливо незручно, так що, саме час покликати на допомогу друга. Після успішного завершення кожної ігрової місії ти отримаєш можливість прокачати свого персонажа, посиливши деякі його характеристики. Наш тобі порада: не нехтуй нею.

.