Ігри Лего Марвел – суперприключение з супергероями!

Опис категорії

Ігри Лего Марвел – продукт творчості двох супер успішних компаній зі світовими іменами: датської корпорації Lego Group і американською Marvel Entertainment, «дочки» не менш відомої The Walt Disney Company.

З продукцією першої знайомі всі діти планети без виключення: відмінні конструкторські набори лего надійно завоювали серця юних винахідників у віці від 3 до 12 років. Що стосується Марвел, то їй ми завдячуємо можливістю насолоджуватися пригоди Людини-Павука, Капітана Америки, легендарної Жінки-Кішки та інших персонажів коміксів Superheroes. Ясна річ, об'єднання творчих зусиль двох цих монстрів не могло не призвести до появи ще одного хіта. Ними стали фантастично захоплююча серія ігор від Лего і Марвел - Супер Хироус.

Ще більше пригод

Головними дійовими особами згаданих іграшок виступають персонажі однойменних коміксів. Але грати в Лего Марвел значно цікавіше, ніж просто читати про пригоди супер героїв, заздрісно роздивляючись картинки-ілюстрації. Що толку від споглядання швидкісних машин, літальних тарілок, бластерів і інших чудових речей з арсеналу рятівників всесвіту, якщо їх не можна «помацати» власними руками?

А ось ігри Лего Марвел, на відміну від коміксів, дозволяють це зробити. Проходження будь-який з них неможливо без використання спеціальних засобів зразок костюмів Залізної людини, зілля доктора Беннера або сироватки Суперсолдата.

Нескінченна історія успіху

Варто відзначити, що творчий колектив Лего, незважаючи на вже звалився на нього (і цілком заслужено!) після співпраці з Марвел успіх, не збирається спочивати на лаврах. Хлопці чуйно тримають руку на пульсі культурно-розважальної життя планети і миттєво реагують на будь-які її зміни. Колекція ігор серії «супергерої» від Лего Марвел постійно поповнюється. Так, буквально через місяць після виходу на світові екрани фантастичного екшену про мутантів «X-Men» компанія випустила серію чудових наборів "Люди Ікс проти Вартою", а потім, відповідно, на світ з'явився комплект аналогічних флеш-розваг.

Після прем'єри ще однією екранізації марвеловскіх коміксів - "Вартові Галактики", фанати тут же отримали новинку – розкішний набір LEGO Marvel Super Heroes - "Місія: Втеча в Ноувер" (його віртуальна версія є на нашому сайті). І це, ясна річ, не кінець – асортимент улюблених конструкторів буде тільки поповнюватися, а разом з ним і колекція чудових флеш-іграшок Лего і Марвел.

.