Ігри Лего Дупло – тільки для креативних малюків!

Опис категорії

Ігри Лего Дупло – віртуальна інтерпретація самої, мабуть, відомої серії дитячих розвиваючих конструкторів данської бренду Лего, власності компанії LEGO Grouр. Її назва говорить саме за себе. Це слово - похідне від датського словечка Leg-godt, що означає «задоволення від гри».

Продукція марки – безліч тематичних наборів для моделювання найрізноманітніших предметів: від столів і стільців до космічних кораблів і трансформерів. Складаються комплекти з фірмових пластмасових цеглинок Лего, додаткових деталей і безлічі фігурок: людей, тварин, казкових персонажів. З наборів можна створити все, що завгодно, причому, вони випускаються для дітей різних вікових груп. Наприклад, грати в Лего Дупло обожнюють малюки у віці від трьох до п'яти років.

Власне кажучи, саме вони і становлять цільову аудиторію даної серії конструктора. Представники компанії стверджують, що саме набори Lego duplo ось уже десять років поспіль займають верхні рядки рейтингів продажів LEGO Grouр. А онлайн ігри Лего Дупло практично повністю копіюють, забезпечуючи для дівчаток і хлопчиків по всьому світу можливість грати з улюбленими цеглинками, попутно освоюючи премудрості управління комп'ютерною мишкою.

Треба сказати, що випускаються ігри Лего Дупло вже майже 70 років поспіль. Перший конструктор марки поступу у продаж в 1949 році. З тих пір асортимент концерну зазнав безліч змін. Сьогодні крім усім відомих серій Дупло, Креатор, Сітіі інших, концерн створює також ігри, фільми, організовує конкурси, обслуговує сім власних тематичних парків розваг по кілька тисяч гектарів кожен.

загалом, У світі креативних конструкторів з Данії нудьгувати не доводиться ні секунди, і ти сам у цьому пересвідчишся, коли хоча б одна розвага нашого нового розділу. І май на увазі: в Лего Дупло онлайн грати можна абсолютно безкоштовно, так що можеш сміливо приступати прямо зараз. Ось побачиш, буде неймовірно весело.

.