Ігри Лего черепашки ніндзя – комікс, ожилий в конструкторі.

Опис категорії

Ігри Лего черепашки ніндзя являють собою характерний для сучасної сфери розваг симбіоз декількох напрямів масової культури. У них досить органічно з'єдналися в одне ціле популярні у всьому світі комікси «Teenage Mutant Ninja Turtles» (скорочено TMNT), елементи не менш відомого дитячого конструктора датської компанії LEGO Group і найбажаніший для хлопчиків варіант «вбивства» вільного часу – флеш розваги на комп'ютері.

Перетворившись та розчинившись один одного перераховані елементи трансформувалися в ігри Лего черепашки ніндзя – одні з найпопулярніших забав жанру Adventure у геймерів від семи до дванадцяти років. Звичайно, серед іграшок серії зустрічаються і якісні головоломки, пазли, файтинг і розмальовки, але більшість цікаво саме своєю пригодницької складової, що перетворює класичні, загалом-то, аркади і бродилки в розваги екстра класу.

Ласкаво просимо в каналізацію Лего-міста

Перша гра про четвірку забавних черепашок ніндзя (ще без приставки Лего) дозволяла грати на консолі NES і обмеженому ряді домашніх компів. Випустила їх компанія Konami в далекому 1989. В процесі проходження гравець міг самостійно вибирати одного з чотирьох героїв черепашок і, в залежності від ситуації, на екрані ситуації, використовувати сильні сторони кожного. Принцип максимального поділу характеристик і можливостей персонажів став основоположним для створення будь-якої нової гри Лего черепашки ніндзя.

Розробники наділили Донателло, Мікеланджело, Рафаеля і Леонардо унікальними стилями ведення бою, які неможливо сплутати один з одним. Аркади з їх участю довгий час були фантастично популярні. Коли ж, приблизно до початку 2000-х, відважні зелені герої дещо втомили користувачів, ігри з ними різко змінили спрямованість і на суд публіки були представлені новинки – файтинг з участю черепашок ніндзя і елементами Лего в стилі «Street Fighter», грати в які дуже скоро стало можливо онлайн, та ще й безкоштовно.

Треба сказати, що майже всі вони представлені на нашому сайті. Тебе чекає неймовірна подорож по підземному світу Лего-мегаполісу, в каналізації якого мало не щомиті розгорталися захоплюючі події. Готовий взяти участь у виснажливих тренуваннях під пильним поглядом мудрого старого Сплинтера, сутичках з поплічниками підступного Шредера і навіть у війні з справжніми інопланетянами? Про те, як вони опинилися в каналізації Лего міста ми, мабуть, промовчимо. Почни грати і сам все дізнаєшся.

.