Ігри Лего Бионикл – повернення легенди тепер на твоєму Пк!

Опис категорії

Ти абсолютно точно знайомий з продукцією датської компанії LEGO, що випускає такі відомі серії конструкторів, як ігри Лего Бионикл, Лего Сіті, Лего Бетмен, Лего Дупло та інші. Але от чого ти можеш і не знати, так це те, що назва марки перекладається з данської як «захоплююча гра». І погодься, повністю відповідає дійсності.

Мабуть, це єдиний конструктор у світі, популярність якого виросла настільки, що про його героїв складають комікси, пишуть книжки, знімають мультфільми. І, звичайно ж, роблять класні комп'ютерні розваги. Кращі з них – ігри Лего Бионикл, присвячені фантастичної всесвіту, яку населяють дивні могутні створення.

А чи знаєш ти?

Що автором всіх коміксів Лего Бионикл (а також багатьох ігор і книг про героїв серії), починаючи з "Хроніки 4: Оповіді про масках", є Грег Фаршти - головний редактор журналу "LEGO Magazine". До речі, Грег придумав і більшість сюжетів для Фабрики героїв і НиндзяГо. У спілкуванні з фанатами Bionicle він зізнався, що з усіх пирак йому більше всього подобається Зактан, із звичайних персонажів - Тоа Копака, а самим цікавим сюжетом він вважає 10-е пригода «Пастку часу». У нашому розділі ігор циклу Лего Бионикл є парочка бродилок за його мотивами, так що ти цілком можеш зіграти в них, порівнявши власні враження з вибором автора.

Справедливості заради варто відзначити, що не тільки забави за мотивами «Пастки часу», але і інші розваги для хлопчиків з цього розділу своєю графікою, сюжетом і навіть музикою максимально наближені до коміксів Грега і знятим з ним мультиплікаційним фільмам. Ти отримаєш масу задоволення, з головою занурившись в пригоди улюблених героїв. Ще одна фішка в тому, що ігри Лего Бионикл надзвичайно різноманітні. Серед них можна знайти квести, бігалки, незвичайні аркади-стрілялки, багаторівневі іграшки, розраховані відразу на двох гравців, головоломки, пазли та простенькі віртуальні розмальовки для самих маленьких.

.