Ігри Боулінг – навчися вибивати свій фірмовий страйк!

Опис категорії

Популярна і улюблена багатьма гра Боулінг являє собою динамічні спортивні змагання - похідні від традиційного кегельбану. У дальньому кінці без бортової доріжки певним чином встановлюється п'ять чи десять кеглів, які гравці збивають кулями. Мета – знести всі фігури за мінімальну кількість ходів.

Грати в боулінг може різну кількість гравців. Крім головних своїх достоїнств начебто простих правил, динамічності та азартності процесу, ця гра приваблива ще й тим, що прекрасно підходить для відпочинку в компанії двох, так і трьох, чотирьох, десяти і навіть двадцяти осіб. Найбільше нею, мабуть, захоплюються в Сполучених Штатах, тут на кожного жителя припадає рівно по 2250 доріжки. Батьківщиною першого прототипу боулінгу вважається Британія, хоча США наполегливо претендують на авторство його десятикеглевой версії.

Віртуальні ігри Боулінг, які ми пропонуємо твоїй увазі, теж засновані на використанні 10 фігур для збивання. А ще у них, як і в оригінальному змаганні, є можливість вибивати страйк і спэр. Для тих, хто не в курсі, страйком називається удар кулею, в результаті якого групуються всі десять кеглів відразу. За нього під час гри Боулінг учасник отримує максимальну кількість очок. Спэр – збивання того ж десятка кеглів, але в два прийоми. Очок за нього покладається значно менше.

Віртуальні варіації боулінгу відрізняються один від одного кількістю рівнів і складністю здійснюються кидків. Тобі потрібно буде кидати м'яч по доріжці під різними кутами і з різною силою. І те, і інше перед кожним ходом встановлюється вручну на спеціальних шкалах. В залежності від того, яку силу і напрям удару ти вибереш, куля може полетіти по правому, лівому краю доріжки або по її центру. Останній варіант – ідеальний, саме так запущені кулі мають шанси збити всі кеглі разом. Навчишся їх правильно запускати – станеш визнаним профі віртуального кегельбану.

Добре, що в Боулінг грати онлайн можна безкоштовно. Для новачків це відмінна можливість вивчити правила, пристосуватися до кидання кульок і почати розбиратися в нюансах страйків, спэров та інших ударів. Звичайно, в реальному житті призвичаїтися здійснювати всі перераховані кидки буде дещо складніше. Справжні кулі в руці відчуваються інакше, ніж на екрані. Але онлайн гра Боулінг все одно виявиться тобі корисний, як мінімум, тим, що відмінно розвиває і тренує окомір. А ще це неймовірно веселе заняття. Зіграй – і сам у цьому пересвідчишся.

.