Ігри Криза – супер крута фантастика про інопланетян!

Опис категорії

Всім, хто захоплюється фантастикою в стилі «Граней майбутнього» або «Вартових галактики», а заодно обожнює історії про нашестя інопланетян, сподобаються наші нові ігри Криза. Мова в них йде про чергову спробу прибульців поневолити Землю, перешкодити якої єдиним фронтом намагається Корейська народна армія і американський спецназ. Геймеру якраз і пропонується грати від імені бравих бійців останнього.

На нашому сайті гри Криза доступні абсолютно безкоштовно на відміну від їх прародительки – серії іграшок Crysis, створеної компанією розробників з Німеччини Crytek і виданої американської Electronic Arts. При цьому пропоновані твоїй увазі флеш варіації нічим їй не поступається, а в деяких моментах навіть перевершують. Втім, це не дивно, адже перша версія гри Crysis була випущена в 2007 році, а з тих пір технології сфери комп'ютерних розваг неслабо зробили крок вперед.

Особливості жанру і геймплея

Будь-яка гра Криза – це добротний шутер від першої особи з елементами екшен-пісочниці, звертає на себе увагу гарною промальовуванням антуражу і широким діапазоном доступних опцій. Дія його розгортається в 2020 році на архіпелазі вигаданих островів Філліпінского моря, об'єднаних загальною назвою – Лингшан. Належать острівці Північної Кореї. Колись давно (як мінімум, кілька мільйонів років тому) на один з них впав потерпілий крах гігантський інопланетний корабель. Здавалося, господарі про нього давно забули...

Але не тут-то було. Гра Криза якраз і переносить тебе в ситуацію, коли прибульці згадали про своє втрачене судні, вирішили зайнятися його пошуками і ремонтом, а заодно поневолити планету, на якій їм колись не пощастило розбитися. Твоє завдання – перешкодити цим підступним планам. Для цього пропонується використовувати нанокостюм – справжню «родзинку» безкоштовно доступною онлайн серії Криза, завдяки якій грати в неї тобі сподобається набагато більше, ніж який-небудь інший шутер інопланетної тематики.

Як і всі розваги жанру «пісочниця» дана серія хороша тим, що забезпечує гравцеві істотну свободу дій. Її ігрові рівні являють собою відкриті простори, на яких ти сам можеш вибирати, в якому напрямку рухатися і які дії робити. Наприклад, якщо на шляху зустрінеться ворожа база, її можна атакувати, а можна просто пройти повз. Якщо вибереш перший варіант, намагайся по повній використовувати можливості нанокостюма – наприклад, тимчасову невидимість, короткострокове збільшення фізичних можливостей, захист від прямого попадання куль і інші прикольні фішки (почни грати і дізнаєшся про них більше).

Також зверни увагу на те, яке круте стрілецька зброя опиниться у тебе у грі. І не забувай регулярно його змінювати, оснащуючи додатковими модулями – освітлювальними елементами, прицілами, підствольними гранатометами, покажчиками цілей і т.д. Доступні вони не відразу, але по мірі успішного проходження місій, ти зможеш отримати по-справжньому унікальним зброєю, яке викличе масу захоплень у всіх, хто розуміє в якісних шутерах.

.