Ігри Коваль Джек – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Навіть кращі майстри ризикують залишитися на мілині і почати болісний процес перекваліфікації. А вже якщо працювати местячковым ремісником в селі, і притому не бути великим професіоналом своєї справи, то й поготів – при найменших економічних проблемах доведеться думати, куди б себе прикласти. Наш герой обрав правильний шлях: використовуючи свої сильні сторони, він мечем і сокирою пробиває собі шлях у вищий світ!

Захоплююча войнушка, в якій є місце для стратегії, роздумів про властивості матеріалів і торгівлі – це ідеальна забава для тих, хто любить не тільки розважитися, але і поламати мозок! Ігри коваль Джек неспроста завоювали популярність, адже в них складові різних ігрових жанрів переплелися так, що тепер уже невіддільні один від одного. Та й сюжет гри коваль Джек претендує на звання одного з найбільш захоплюючих за останній час! Втім, не варто забувати і про те, що головний герой і його вірний помічник – такі дуже харизматичні та привабливі, що вони одні могли б зробити цю розважалку справжнім хітом!

Оповідь про виробництві озброєння

«Рано-рано два барана постукали у ворота» і кажуть: а ну-ка, осел, зроби нам по мечу! Якщо ти не образився на таке звернення, а взяв та й зробив кожному по мечу – одному золотий із зірочкою на кінці, з іншого кристала і з захистом від водяних монстрів, - значить, ти і є головний герой цієї захопливої епопеї. Тому що в героях тут суцільно тварини; навіть замовники – півні і бики. Зате ось як лиходіїв – невідомі тварини: не то павуки, не то помісь бульдогів з носорогами.

Гра коваль Джек – одна з кращих знахідок геймдеву за останній час – не дивно, що біля неї тут же з'явилося безліч наслідувань і продовжень кшталт «Ювелір для дівчаток», «Лабораторія» та «Захист від загарбників». Втім, не дивуйся, якщо багато хто з тих, що «за мотивами», виявляться зовсім не про улюбленого нами ослика. Популярність – штука непроста! Втім, забави все одно дуже цікаві, навіть якщо з іншими героями.

І, головне, чим гра чіпляє – навіть не зрозумієш. Начебто, ідея стратегій, у яких на кожному кроці майнится зброю, а потім це ж зброя використовується в бою, не так вже й нова. Однак разраб додали багато захоплюючих фішечок, наприклад – якість підсумкового клинка або цибулі залежить не тільки від матеріалів або, скажімо, комбінації додаткових елементів, але і того, наскільки акуратно ти приделаешь рукоять або як сильно натягнеш тятиву лука. Поки будеш грати, напевно навчишся багатьом таємним мистецтвам, якими жоден коваль і не користувався, а от Джек повинен! Наприклад, розфарбовування щитів. Дуже захоплююче.

.