Ігри Король лев – історія благородства і зради!

Опис категорії

Барвисті і захоплюючі онлайн ігри Король Лев створювалися за мотивами відомого мульта студії Уолта Діснея з такою ж назвою. «The Lion King» вийшов на світові екрани в червні 1994 і став 32-м за рахунком класичним мультфільмом Walt Disney Studios. Його відважні і благородні герої відразу припали до душі публіці, так і кінокритики поставилися до неї дуже прихильно.

Настільки, що в березні 2012 року Walt Disney Studios ризикнула випустити в світ поліпшену, осучаснену версію анімаційного фільму, доступну в популярних нині форматах 3D і IMAX 3D. До речі, саме її шалено красива графіка і лягла в основу кожної гри Король лев, яку ми пропонуємо твоїй увазі.

Реінкарнація старої історії виявилася не менш вдалою, ніж її попередниця, що, до речі, в кінематографічному світі велика рідкість. Фільм зібрав рекордну кількість премій: два «Оскара», три «Греммі» і стільки ж «Золотих глобусів». Виручка від продажу VHS з них склала більше 30 мільйонів доларів - просто фантастична сума для анімаційної «класики». Світовий прокат зібрав не менш вражаючу суму – 768 мільйонів доларів, а це значить, що його подивився, приблизно, кожен десятий мешканець планети Земля. Швидше за все, ти вже теж бачив цей чудовий зразок мультиплікаційного мистецтва. Якщо ж немає або забув, про що йде мова, коротко нагадаємо тобі сюжет. Знаючи його, грати в ігри про величного короля лева буде набагато простіше.

Історія благородства і зради

У короля савани – величавого лева Мусафы, народжується син і спадкоємець – левеня Симба. Звіриний прайд в захваті, не кажучи вже про щасливе батька. Малюк підростає, радуючи оточуючих своєю добротою та кмітливістю. Звірі-піддані зачаровані майбутнім спадкоємцем. Всі, крім його дядька Шрама – молодшого брата Мусафы. Він давно і безнадійно мріє про владу над саваною, але з появою малюка Сімби ці мрії відсунулися на невизначений термін. Не дивно, що Шрам всіма силами намагається погубити левеня. Він весь час придумує ігри, під час яких намагається заманити майбутнього короля в лігво диких гієн.

Під час однієї з таких спроб лев Мусафа рятує сина, але, на жаль, ціною власного життя. Підступний Шрам звинувачує левеня в загибелі батька, домагається його вигнання з звіриного королівства, займає трон Мусафы і відправляє слуг вбити небажаного спадкоємця. Сімбі дивом вдається врятуватися, вижити, стати дорослим і сильним левом. І одного разу він вирішує повернутися в рідну савану....А ось чим все закінчилося пропонуємо тобі дізнатися самостійно, подивившись мульт або зігравши в наші чудові іграшки.

Зазначимо тільки, що кожна гра Король Лев являє собою фрагмент цієї захоплюючої мультиплікаційної історії, в якому ти можеш взяти активну участь. Так що, дивись – не прогав момент!

.