Ігри Клікери - активно воруши мишкою і перемагай!

Опис категорії

Перед тобою добірка одних із самих веселих і найпростіших флеш іграшок, існуючих сьогодні у світі комп'ютерних розваг. Це ігри Клікери - яскраві, барвисті, динамічні, але при всьому цьому дуже і дуже невибагливі. Впоратися з ними під силу навіть початківцям геймерам.

Якщо ж ти бувалий держав, ігри Клікери стануть для тебе прекрасним відпочинком від більш складних забав. Напружувати мізки в них майже не потрібно, єдине, що потрібно від гравця – не відволікатися зайвий раз від екрану. Активне кликание – просте заняття, але перерв не терпить. Зате воно відмінно відволікає від неприємних думок, допомагає зняти напругу і втому. Кращою психологічної розрядки тобі просто не знайти.

Особливості геймплея

Як ти вже зрозумів з назви, основна «знаряддя праці» в такого типу іграшках - мишка, якій належить невтомно клікати по екрану, намагаючись досягти певного результату. Якого? Все дуже просто. Основна задача, яку ставлять гри Клікери перед геймером – кинути всі свої сили на прокачування і поліпшення головних героїв. Чим вище виявиться рівень персонажа, тим більше скілів об йому стане доступно, і тим більше очок опиниться у твоєму активі.

В принципі, нові незвичайні характеристики - самі по собі прикольна штука, а в поєднанні з значною кількістю очок на рахунку ще й надзвичайно приємна. Заробляються ж вони просто: як тільки почнеш в клікери грати, невтомно клацай мишею по обраному істоти або предмету. З чого саме, залежить від сюжетних особливостей конкретної гри. Деякі з них, приміром, присвячені приготуванню їжі.

В них потрібно дуже швидко натискати за інгредієнтами для піца або суші, щоб нагодувати забавного суші-кота або відвідувачів великий віртуальної піцерії. Інші клікери пропонують геймерам пограти у війну і вступити в протистояння з цілою армією зомбі, ордою мутантів або інопланетних загарбників. Озброївшись яким-небудь з доступного в меню зброї, ти будеш невтомно клікати їм за солдатам ворога до тих пір, поки останній з них не впаде трупом на бойовищі.

Приблизно так влаштований, до речі, самий яскравий зразок кликерного жанру – захоплююча і динамічна гра Clicker Heroes. На першому її рівні геймеру доступна одна єдина рука в важкої металевої рукавичці. Якщо вдасться вразити нею задану кількість ворогів (клацаючи по ним без утоми), можна буде перебратися на наступний етап, де самотня кінцівку обзаведеться ще деякою частиною обладунків. Так буде тривати до тих пір, поки ти не перетворишся у володаря цілої армії повноцінних солдатів, прокачаної до незвичайних ексклюзивних скілів об.

Ще одна, доволі численна категорія розваг пропонує грати в клікери, що заражають планету хвороботворними мікробами. Активно клацаючи мишкою по карті світу, можна за пару хвилин стерти з лиця Землі не тільки міста, але країни і континенти. А якщо здасться, що «королівство замало, і розгулятися ніде», сміливо вибирай ігри, в яких поширювати вірус можна по всьому космосу.

.