Ігри Кизи — грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

У житті кожного геймера настає момент, коли, здається, перепробовано вже все, що тільки можна. Найчастіше, це лише ілюзія — адже в мережі неймовірно багато крутих новинок, про яких ти напевно і не чув! Але навіть якщо все, що існує на сьогоднішній день, і правда пройдено, завжди можна трохи почекати.. І побачити, що на улюбленому сайті з'явилися свіженькі і неймовірно захоплюючі забави — адже працівники геймдеву невтомно працюють над їх створенням!

Класичні забави — це круто, але як приємно відслідковувати в мережі новинки улюблених серій, які знаходяться в стадії активного розвитку! Ігри Кизи — динамічно зростаюча колекція самих свіжих і соковитих розваг з неймовірно привабливими персонажами і захоплюючими сюжетами. У самі захоплюючі ігри кізі абсолютно безкоштовно можна грати на нашому сайті в режимі онлайн. Улюблені віртуальні розваги тепер завжди з тобою — без скачування і установки, в будь-якій точці Земної кулі, де є інтернет!

Скажіть, як його звуть?

Центральний персонаж цієї диво різноманітна ігрової серії — чарівний зелений монстрик, справжній інопланетянин із забавним ім'ям і одним виразним оком. Малюк Кизи — а саме так звуть нашого інопланетного одного — знає безліч цікавих ігор і кличе всіх хлопчиків і дівчаток розділити з ним божевільні гонки, круті бійки та інші розваги, цікаві для хлопців будь-якої статі і віку.

Немов справжня поп-зірка, наш головний герой не завжди з'являється на ігровому майданчику сам. Однак навіть якщо тобі належить зіграти роль Захисника від небезпечних бандитів або годувати монстрів цукерками, дух авантюризму маленького інопланетянина не буде тебе покидати. Адже наш улюбленець вміє вибирати друзів собі під стать — навіжених, яскравих і дуже симпатичних!

Але, зрозуміло, ні один приятель не зможе вигадати для вас двох такі веселих заняття, які так легко складає інопланетний гість. Під час Дочка ігри 1000000000 тобі доведеться покататися на танку, стреляющем яскравими бульбашками з фарбою; а вирушивши в невеликий похід зеленим приятелем, завжди будь готовий опинитися На кораблі або В космосі.

Пригоди вже чекають!

В компанії з веселим приятелем час летить швидше. Поки весь світ у страху чекає зустрічі з інопланетним розумом, у тебе є шанс не тільки зустрітися, але і чудово з ним потоваришувати, плечем до плеча пройшовши багато випробувань. Коли над планетою нависла небезпека, а по вулицях бродять зомбі і злочинці, тільки сміливий і сильний прибулець зможе нас врятувати — але, зрозуміло, не без твоєї допомоги.

Пам'ятайте, що у фінальній битві Добра і Зла, до якої ви з ним робите, у вас не буде другого шансу. Зате скільки завгодно можливостей перетворити поразку у беззастережну перемогу є у тренувальних іграх про Kizi. Потренуйтеся в Битві монстрів, перш ніж підете Захищати світ від інопланетян — тільки відмінно спрацьована команда зможе впоратися з такими складними завданнями. І тільки так ігри Kizi не лише допоможуть тобі розвинути координацію рухів, але і навчать найважливішого — дружбу та взаємовиручку!

.