Ігри Кішки — море позитиву та задоволення!

Опис категорії

Чарівних котиків люблять всі: від сентиментальних домогосподарок до топ-менеджерів корпорації Майкрософт. І якщо останні не грають з ранку до вечора в захоплюючі ігри про котів на своїх планшетах і лептопах, то тільки тому, що у них не вистачає на це часу. Добре, що ти поки не так сильно зайнятий і можеш приділяти улюбленому заняттю стільки сил і уваги, скільки захочеш.

Ми ж постаралися зібрати для тебе максимально повну колекцію, у яку увійшли найбільш яскраві, красиві і цікаві ігри про кішок, існуючі сьогодні в середовищі браузерних розваг. Щоб переграти в них все знадобиться не менше місяця. Крім того, ми пильно стежимо за новинками і регулярно додаємо їх на наш сайт. Так що прекрасних пухнастих котеГов стає все більше і більше.

Ось, я – кіт! А чого добився ти?

Ігри Кішки неймовірно різноманітні. Серед них є бродилки, пазли, розмальовки, квести, зустрічаються навіть стрілялки. Але найбільше, звичайно, цим чарівним створінням присвячено уходових розваг, де їх потрібно мити, годувати, зачісувати, наряджати – загалом, всіляко пестити і леліяти, регулярно чухаючи за вушком. У відповідь вони будуть ласкаво муркотіти, закочувати очі і красуватися перед дзеркалом. Тобто все, як у житті, де вічно гуляє сам по собі кіт милостиво дозволяє господарям про нього піклуватися. І, що дивно, приводить їх цим в невимовний захват.

І, звичайно, не можна не згадати про зірок жанру – говорить Томе і його подрузі Анжелі. Ці ігри про кішок впевнено перекочували з наших телефонів на екрани пк, розширивши аудиторію своїх фанатів просто до фантастичних розмірів. Хоча, якщо судити об'єктивно, догляд за малюком Томом особливо нічим не відрізняється від будь-яких інших аналогічних розваг. Хіба що, умінням головного героя повторювати за господарем окремі слова і особливо умильной мордочкою.

Від Древнього Єгипту до наших днів

Але якщо ти думаєш, що повальне захоплення кішками – прикмета нашого часу, то помиляєшся. Стародавні єгиптяни вважали їх священними тваринами, рівними богам, намагалися всіляко задобрити і вели себе шанобливо навіть з самим обдертим кошеням. А за вбивство представника сімейства котячих винуватцю, взагалі, загрожувала смертна кара. Які ігри Кішки? Подібна неповага навіть уявити собі неможливо.

Не менш трепетно ставилися до усато-хвостатим і стародавні вікінги. Їх улюблена богиня – покровителька любові і родючості Фрейя, теж мала котяче обличчя. В Японії, куди котів завезли тільки середині 6-го століття, вони вважалися запорукою фінансового благополуччя. А самим розкішним подарунком, який японський імператор міг зробити своєму наближеному, була кішка або, на худий кінець, її маленька статуетка.

Мусульмани вірять, що коли-то маленька біла кішечка врятувала пророка Мухаммеда від смертельного укусу змії, і з тих пір вважають за честь пригощати всіх її нащадків молоком. До речі, кішки – єдині тварини на всьому білому світі, яким дозволено заходити в мечеть.

А подивися на портрети європейських монархів, починаючи з 14 століття. Кожен другий зображений з кошеням на руках. Звичайно, християнство не дозволяло обожнювати тварин, але ставиться до них шанобливо заборонити не могло. Геральдика ж вважала котів символом незалежності, і імениті лицарські роду пишалися тим, що на їхніх гербах зображений профіль (а малювали чомусь, виключно так, не в анфас) цих гордих тварин.

Так що якщо ти теж раніше думав, що ігри з кішками – розваги, придумані виключно для дурненьких дівчат, радимо тобі не робити поспішних висновків. Все ж майже 10 століть преклоніння людства перед цими кумедними мурлыгами щось та значать.

.