Ігри Карусель – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Яскраві конячки, кольорові фігурки, що скачуть по колу зі щасливими дітьми верхи на них – навряд чи можна пригадати хоча б одну картинку з дитинства, породілля більше розбурхують спогадів. Цей старий парковий атракціон, здається, ніколи не застаріє – хіба що іноді його зупинять, підремонтовують, підфарбують і, напевно, замінять конячок на динозавриків або інших, актуальних для чергового покоління монстриків.

Не стій осторонь: прокотися і вдихни самого щасливого дитинства повні груди! Швидше побігли кататися: в нашому віртуальному парку розваг так багато різних яскравих атракціонів! Ігри Карусель – розвага для дівчаток різного віку, дитячий захват гарантований і великим і маленьким. Тут кожен знайде щось, що доведеться їй до душі: на нашому сайті є ігри карусель одягалки, целовашки і навіть логічні головоломки! Біжи швидше на атракціон, і не вставай в чергу за квитками, адже всі яскраві розваги на нашому сайті доступні в режимі онлайн абсолютно безкоштовно!

Ваш вихід!

Для більшості дівчаток похід в парк атракціонів – не просто спосіб провести вихідний день у компанії батьків та друзів, а самий справжній вихід в світ. Це відмінна можливість продемонструвати суспільству свої найкрасивіші вбрання і подивитися, у що одягаються інші. А значить, плануючи похід в парк, треба розуміти, що виглядати там необхідно на всі сто!

Ігри Карусель Одевалка і Готуємося до катання – онлайн симулятори стиліста, в яких можна потренуватися у складанні яскравого літнього образу. Не забувай, що влітку не варто перевантажувати макіяж своєї моделі важкими темними кольорами – краще зупинитися на самому мінімумі. Вимоги до одягу так само є менш суворими, ніж для створення вечірнього туалету, однак і тут є головне правило річного денька – не переборщи. Легкі хвилясті тканини, ніжні кольори і невелика довжина – ось запорука успішного образу!

Коли збори будуть закінчені, покажи результат мамі чи подрузі, смаку якій довіряєш. В іграх Карусель ти безкоштовно можеш зберегти результат своїх старань на комп'ютер для подальшого обговорення, чи щоб просто милуватися цим шедевром.

Літні пригоди

Сонячний день – чудова можливість завести нових друзів і весело з ними провести час. А де ще шукати приємних знайомств, як не на майданчику з різними розвагами? Прогулянки під каруселлю – прекрасний спосіб знайти партнера для ігор, а якщо навчитися виконувати небезпечні або красиві трюки, то можна навіть потрапити в поле зору камери якогось телеканалу і прославитися.

.