Ігри Гуппі і бульбашки – пригоди в підводному світі!

Опис категорії

Ігри Гуппі і бульбашки створені за мотивами відомого американського мультиплікаційного комедійного серіалу «Bubble Guppies». Цільова аудиторія – малюки дошкільного віку. Перші кілька серій були зняті на замовлення компанії Nickelodeon в 2011 році Джонні Белтом і Робертом Сколлом.

З тих пір на екрани вийшло вже чотири повноцінних сезону і, здається, це ще далеко не кінець. У кожній серії герої дуже багато співають і танцюють, можна сказати, що наголос на мелодійність – одна з фірмових фішок цього милого мульта. До речі, ігри Гуппі і бульбашки повністю відтворюють його оригінальну музичну тему, і якщо тобі теж полюбилися невигадливі пісеньки героїв «Bubble Guppies», можеш радіти - вони будуть ненав'язливо супроводжувати тебе в протягом усього процесу проходження.

Геймплей і сюжетні особливості

Дія мультфільму розгортається в казковому підводному містечку Бабблтак. Відразу після запуску гри Гуппі і бульбашки перенесуть тебе на його затишні чистенькі вулички. Тут живуть забавні істоти – гуппі. Це зовсім не рибки, як можна було б вирішити, судячи по назві, а створення, дуже схожі на людей, але крихітні і з риб'ячими хвостами замість ніг. Основних дійових осіб і в грі, і в мультфільмі шестеро: троє дівчаток – Моллі, Діна і Уна, троє хлопчиків – Гіл, Ноні і Кобі.

Хлопці активно вивчають навколишній світ, а своїми враженнями та спостереженнями діляться з мудрим містером Группером – великий гуппі-рибою. Іноді він дає їм поради, як діяти в тій чи іншій ситуації. При цьому герої багато співають і веселяться. А маленьким геймерам пропонується скласти їм компанію. Попутно вони зможуть з'ясувати масу цікавих і корисних речей: наприклад, вивчити цифри від одного до десяти, літери латинського алфавіту назви квітів, рецепт, як лікувати нежить, гасити пожежу, і багато іншого.

Можна сказати, що більша частина ігор про гуппі і бульбашки - пізнавальні розвивалки, граючи в які малюки отримують масу нової інформації. Причому розваги розділу будуть однаково цікаві як для хлопчиків так і для дівчаток. Вік їх ідеальною цільової аудиторії – від чотирьох до семи років. Хоча, ігри про Гуппі і бульбашки можуть сміливо спробувати грати навіть трирічні малюки, адже крім того, що у них дуже просте управління, доступні всі безкоштовно, так що після помилки яку можна перезапускати стільки разів, скільки захочеться.

Ігрові дії, як правило, здійснюються мишкою - ніяких складносурядних комбінацій кнопок не передбачено. Саме тому ми вважаємо, що ігри про бульбашки і забавних гуппі – непоганий варіант для першого знайомства малюків з комп'ютером: приємна музика, невигадливий веселий сюжет, прості завдання і зручне управління. Це чарівне поєднання здатне протягом кількох годин до ряду утримувати на місці будь-якого непосиду. Радимо батькам взяти цей факт на замітку і користуватися ним, коли немає можливості приділити дитині достатньо уваги або коли потрібно, щоб він якийсь час посидів тихенько.

.