Ігри Грабіжник Боб – 1000 і 1 спосіб обчистити чужі кишені!

Опис категорії

Красти, звичайно, недобре. Крім того, що брати чуже - саме по собі непорядно, так ще й законом карається досить суворо. Але так інколи хочеться відчути себе поганим хлопцем, якому побоку і правосуддя, і моральні норми! Ігри Грабіжник Боб якраз і пропонують тобі на час перетворитися на такого відчайдуха і спробувати щастя на сумнівною стезі викрадача все, що погано лежить.

головний герой - хлопчик по імені Боб, віртуозно володіє майстерністю відбирання грошей і цінностей з кишень, сейфів, банківських сейфів, портмоне, брючних кишень та інших важкодоступних місць. Тому кожна гра Грабіжник Боб являє собою захоплюючий екшен-квест, в процесі проходження якої потрібно не тільки проявити кмітливість щоб щось поцупити, але і придумати, як піти від погоні і не потрапити за ґрати. І зверни увагу на різноманітність ігрових локацій. Тобі належить діяти в музеї, великому офісному центрі, приватному особняку, банківському сховищі, єгипетських пірамідах і навіть на невідомій планеті.

Секрети управління

Запорука успіху головного героя гри Боб грабіжник – кмітливість, спритність і відмінна реакція. Для переміщення його по екрану використовуй клавіші зі стрілками. Під час втечі від поліції або охорони банку не лінуйся збирати бонуси – багато з них полегшать тобі процес відриву від переслідувачів (наприклад, додаткове прискорення або калюжа з олії, яку в потрібний момент можна розлити перед колесами поліцейського авто). Коли зберешся проникнути всередину якого-небудь будинку, стеж за тим, щоб випадково не зачепити сигналізацію. У деяких квестах з грабіжника Боба за це просто знімаються окуляри, в інших же можна і зовсім вилетіти з гри.

Окремої згадки заслуговують бродилки, в яких на першому рівні Боб діє один, а на наступних до нього приєднується все більше і більше спільників. У підсумку тобі доведеться керувати цілою командою злодюжок, кожен з яких володіє певним набором здібностей. «Ходити» ними можна по черзі, а от домогтися потрібного результату вдасться тільки діючи спільно.

.