Ігри Гра престолів – світ Семи королівств, як на долоні!

Опис категорії

Назва гри «Ігри престолів» говорить сама за себе. Близько 20 мільйонів глядачів по всій земній кулі, затамувавши подих, дивилися кожен сезон захоплюючого однойменного серіалу телеканалу HBO. Цей концерн завжди славився відмінним смаком при створенні якісних телепродуктів, але в «Ігри престолів» перевершив самого себе. За весь час трансляції серіал був удостоєний близько 40 різноманітних нагород, у тому числі восьми премій «Еммі» і одного «Золотого глобуса».

Керівництво HBO не раз заявляло, що навіть феноменально популярний «Клан Сопрано» (до 2012 року найуспішніше дітище каналу) виявився дитячими іграми в порівнянні з тим, який фантастичний ажіотаж супроводжував кожну серію «Гри престолів». Всього було знято п'ять сезонів, по десять серій у кожному. Прем'єра першого пройшла в США 17 квітня 2011 року, останній вийшов на екрани в середині 2015. За ті чотири роки, що розділяють ці дві події, з'явилася маса супутніх продуктів (онлайн ігри, у тому числі) з тематикою «Гри престолів». І всі користуються нечуваною популярністю у читачів.

З чого все починалося

Численні онлайн ігри, власне, як і сам серіал «Гра престолів» знято за мотивами серії фентезі-романів відомого в США романіста Джорджа Мартіна. Цикл має назву «Пісня Льоду і Вогню» і присвячений подіям фантастичного світу, що віддалено нагадує середньовічну Європу. У ньому розгортається безліч сюжетних ліній, але всі вони так чи інакше переплітаються навколо боротьби місцевих кланів за королівський трон. Примітно оповідання тим, що в ньому немає жодного, повністю позитивного персонажа.

Автор, мабуть, дуже старався стерти таку, здавалося б, очевидну кордон між добром і злом, і це йому чудово вдалося. У 2011 році журнал Time вніс Мартіна в свій список найвпливовіших людей світу і навіть назвав «американським Толкиным». «Пісня льоду і вогню», а також знятий за її мотивами «Гра престолів» принесла синові портового вантажника з Нью-Джерсі світову славу, а тобі – можливість ще раз зустрітися з улюбленими героями в кращих браузерних іграх російською мовою, зібраних на нашому сайті. І доступних, до речі, абсолютно безкоштовно.

Нескінченні війни, краса і інтер'єр

Пропоновані ігри переносять тебе в самий початок роману «Гра престолів», де добігає кінця виснажливе літо (а треба сказати, що в світі серіального фентезі пори року тривають не за три місяці, а по парі років), і в країні Семи королівств ось-ось спалахне громадянська війна. Тобі пропонується очолити армію одного з удільних князівств і відправитися завойовувати сусідні землі.

Такі ігри Гра престолів являють собою складні багаторівневі стратегії, в яких геймеру доведеться мати відразу кілька ролей – побувати і в ролі стратега, і економіста, і будівельника. Впізнавані «фірмові» саундтреки і епічність графіка додають процесу шарму, а широкі можливості щодо прокачування персонажів перетворюють класичну, загалом-то, історію в стилі Warcraft в не по-дитячому захоплююча пригода.

Дівчаток же зацікавить можливість попрацювати над зовнішнім видів героїв серіалу. Почати, звичайно, варто з жіночих персонажів «Гри престолів», оскільки в будь-якій грі за переділ зовнішності опцій для барышен передбачено набагато більше, ніж для чоловіків. Прям, дискримінація якась. Хоча в даному випадку благородним лордам теж скаржитись не доводиться: «середньовічний» стиль серіалу передбачає для них масу складносурядних нарядів, мантій, всіляких кольчуг та іншої стильною амуніції. Ясна річ, наряди жіночих персонажів не менш мальовничі. Так що геймери з фантазією знайдуть, де розвернутися.

Наприклад, ти зможеш повністю перетворити трохи наївну Сансу або хуліганку Арью з сімейства Старков, підстригти і причепурити колись нещасну рабиню, а потім хитру шпигунку-перекладачку Миссандею, упакувати в стильні джинси принцесу Дейенеріс Таргаріен (в них набагато зручніше, ніж у сукні, управлятися з її улюбленими драконами), а після навіть зайнятися облаштуванням якого-небудь родового замку.

У цих середньовічних кутах накопичилося стільки пилу! Час від неї позбутися. Та і стиль інтер'єрів явно віддає нафталіном. Саме час переробити тут все по своєму смаку. Причому зайнятися цим ти можеш в будь-який зручний час, досить озброїтися мишкою. Натисніть нею по пунктах меню і вибирай предмети, які хочеш використовувати. Ніяких складнощів процес не являє, а єдиний секрет успіху в ньому – твоя бурхлива фантазія.

.