Ігри Герої ударного загону – війна на занедбаному острові!

Опис категорії

Динамічні ігри Герої ударного загону або Strike Force Heroes мовою оригіналу являють собою прикольні скроллинговые платформні шутери від третьої особи, під час проходження яких ти опинишся на забутому богом острівці, десь посеред величезного океану.

Уряд облаштувало тут таємну лабораторію для розробки супер секретних ліків і зброї, ти ж був її провідним вченим. Справи йшли просто чудово до тих пір, поки острів не атакували загони невідомих, озброєних до зубів людей. Тепер всі твої колеги вбиті, та й у тебе варіантів для маневру небагато: здатися на милість переможця або захищатися зі зброєю в руках. Як думаєш, що вибрав головний герой гри Герої ударного загону? Все вірно, чувак виявився не з боязкого десятка, так що головні його пригоди ще тільки починаються.

Помри, але не зараз

Чим тобі в першу чергу сподобається грати в Герої ударного загону, так це повною непередбачуваністю ігрового сюжету. Ось як думаєш, що повинно було статися з ботаном-вченим, на яку з усіх боків насуваються озброєні вороги? Теж, що і з усіма іншими – моторошна, але швидка смерть. Але не тут-то було. На допомогу йому звідки ні візьмися звалюється відважний і досвідчений солдат. Він, до речі, другий головний герой ігри стрілялки про героїв ударного загону. Потім до них приєднаються ще кілька персонажів, так що керувати тобі, в підсумку, доведеться відразу п'ятьма героями: Міллером (снайпером), Дженкінсом (снайпером), Картером (командос), Маккоя (танком) і Томпсоном (медиком).

Разом вони здатні пройти будь-яке випробування, виконавши саму супер складну задачу. Повір, гра Герої ударного загону – найбільш яскравий і захоплюючий шутер з усіх, які ти коли-небудь грав. Кожен його персонаж володіє унікальним набором характеристик, а в процесі проходження їх можна ще й регулярно прокачувати. Індивідуальні навички кожного відмінно доповнюють вміння товаришів по команді, перетворюючи п'ятірку героїв в по-справжньому руйнівний знаряддя.

А воно тобі в процесі гри ох як не завадить. Справа в тому, що в секретній лабораторії, яку зруйнували непрохані гості, якраз проводився експеримент по створенню супер токсичної речовини, що викликає у оточуючих невмотивовану агресію і запускає в їх організмах незворотні монструазные процеси. Тепер всі солдати ворожої армії заражені, і вірус поширюється далі. Так що основна задача, з якою ти зіткнешся, коли почнеш грати разом з героями ударного загону – зупинити його просування по острову. Бажаючих перешкодити твоїм планам в кожній стрілялці розділу виявиться більше, ніж достатньо, так що нудьгувати не доведеться ні секунди. Радимо звернути увагу і на унікальний асортимент озброєння, доступний геймеру в процесі проходження. Тільки подумай, ти зможеш постріляти з 65 видів найсучаснішої зброї!

Мабуть, тепер зрозуміло, чому після свого першого представлення публіці іграшка мала приголомшливий успіх. За перші кілька днів, що минули з моменту релізу, вона була завантажена близько 1000000 разів. І хлопці, які її обирали, явно знали, що роблять.

.