Ігри Гаррі Поттер – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Шкода, що в реальному житті подібні історії зовсім не відбуваються! Як було б здорово прокинутися одного разу вночі від грюкання крил величезною сови за вікном і виявити на підвіконні заповітний конверт.. а в ньому – лист з Хогвардса! Втім, впустити в своє життя чари можна і не маючи рівним рахунком ніяких вроджених магічних здібностей. Достатньо вийти у віртуальний світ і відправитися в казкову подорож рука об руку з самим знаменитим випускником школи Магії та Чаклунства!

прочитані Книжки не по разу, всі фільми переглянуті по сьомому колу, але чарівництва і небезпек хочеться знову і знову? На нашому сайті ми зібрали всі кращі ігри Гаррі Поттер: тепер проводити більше часу з улюбленими персонажами можна в режимі онлайн! Ігри Гаррі Поттер – це не тільки можливість взяти участь у подіях книги, але і нові пригоди. Вирушай по слідах легендарних битв і самих приголомшливих подій, і саме ти зможеш вписати нову главу в знамениту історію!

П'ять очок Гриффиндору!

У наш час не так просто знайти когось, кому всі пригоди юного чарівника зі шрамом на лобі не відомі напам'ять. Здається, в цій історії вже не можна сказати нічого нового, і все, що залишається шанувальникам - раз по раз переглядати одні й ті ж сторінки улюблених книг.

Але що ти скажеш, якщо тобі випаде можливість на собі відчути смертоносні заклинання смертежерів, відчути силу справжньої дружби і зробити воістину неймовірні подвиги в ім'я миру і добра? Хіба можна встояти перед спокусою відшукати Дари Смерті або розгадати загадку Таємної кімнати? Кожна гра Гаррі Поттер – це інсталяція вже давно знайомих тобі подій, однак тепер на них можна поглянути з іншого боку – від першої особи! В твоїй владі вплинути на події і привести кожну битву саме до того результату, до якого сам захочеш.

Пригодницькі ігри про Гаррі Поттера перенесуть найсміливіших в онлайн-світ, де битви і свята, вірність і зрада – все по-справжньому! Затіяти витівка і тільки пустощі з Картою Мародерів, але після раптово розгадати таємницю загадкового В'язня Азкабану? Гаррі Поттеру подібне вдавалося на кожному кроці, і кожний, у кого достатньо сміливості, може повторити це у захоплюючих іграх на нашому сайті!

Знати все про кумира!

Як і належить справжнім кумирів мільйонів, головні герої саги не тільки здатні на подвиг, але і виглядають завжди так, ніби вийшли з салону краси! Дізнатися секрет чарівності Герміони і попорпатися в вещичках з гардеробу Гаррі Поттера можна, якщо грати в круті магічні переодевалкі з нашої колекції.

Бути разом зі своїм улюбленцем не тільки в моменти захоплюючих битв, але і важких хвилин навчання – доля справжнього фаната. Зілляваріння – не простий предмет в ряду тих, що вивчають у Хогвардзі, але наші герої на власному досвіді переконалися, як важливо освоїти всі його премудрості. Вирушаючи на урок Магічною готування, постарайся не підвести одного і допомогти йому виконати складне завдання!

А після занять можна і відпочити: ігри Гаррі Поттер Тренування з Квідичу і Політ на Фестрале – це кращі заняття, які тільки можна знайти в школі Магії та Чаклунства!

.