Ігри Футбол 3д – фантастична реалістичність процесу!

Опис категорії

Якщо запитати у будь-якого перехожого, як називається найпопулярніша у світі гра з м'ячем, він, не замислюючись, відповість: «Футбол», і виявиться прав.

Колективної біганиною по полю людство захоплюється з античних часів. Так, стародавні спартанці обожнювали «эпискирос», римляни – «харпастум», в брянських лісах билися в «шалыгу». Але офіційною батьківщиною футболу, визнаної ФІФА, є Китай (а не Велика Британія, як багато хто думає). Саме китайські археологи та історики змогли довести, що їх старовинна забава «куджу», виникла в часи династії Хань - прообраз захоплюючої гри Футбол 3д, нові прикольні версії якої чекають тебе на нашому сайті.

Можна не сумніватися, доісторичні китайці померли б від заздрощів, якби побачили які можливості доступні фанатам їх улюбленої гри в 21 столітті. Грати в 3д Футбол на моніторі власного комп'ютера - ще якихось кілька років (не кажучи вже століть) тому ніхто про таке й подумати не міг. Використання тривимірної графіки звело традиційний і, загалом-то, простий спортивний симулятор на новий щабель якості і можливостей. Сьогоднішні 3д ігри Футбол вражають реалістичністю того, що відбувається, занурюючи геймера в атмосферу забитого вболівальниками стадіону, на полі якого розгортається справжня битва. Захоплююче та азартне.

Варто тільки почати грати в 3д футбол, як вже через хвилину геть забуваєш про те, що сидиш перед монітором пк і просто клацаєш по клавіатурі, а не мчиш навперейми захватившему м'яч супернику. Здається, що все відбувається насправді. Такий приголомшливий ефект і забезпечує графічний режим 3d, що дозволяє створювати об'ємну картинку на плоскому, двовимірному екрані.

В іграх, подібних онлайн футболу, де на поле діє відразу кілька гравців, а атаки здійснюються в різних напрямках, він виглядає особливо круто. У цьому легко переконатися, почавши грати самостійно. Той феєрверк емоцій, який подарує тобі віртуальний 3д футбол, забути буде ой, як складно.

.