Гри Качконіс Перрі – нові місії агента Пі.

Опис категорії

Самий хитромудрий секретний агент кінокомпанії Уолта Діснея, добре відомий малюкам всього світу по чудовому мультиплікаційного серіалу «Фінес і Ферб», чекає на тебе після завантаження будь-якої гри Качконіс Перрі. Тільки завдяки його зусиллям владу над Триштатьем не перейшла до підступного професор Фуфелшмертцу, що мріє захопити її за всяку ціну.

Кожен день спеціалізується на капості засновник Ліги Юродивих Борців конструює нові, ще більш хитромудрі пристосування, основне завдання яких – поневолити триштатцев і змусити їх служити його злому генію Але поки на варті інтересів громадян стоїть головний герой гри качкодзьоб Пері – агент Пі, мешканці чарівного світу можуть спати спокійно. Ніякі підступи бридкого професора їм не страшні.

Повернися до нас, Перрі

Шанувальники мульта про витівки двох братиків – Финиса і Ферба, в курсі, що спеціальний агент 007 Качкодзьоб спритно маскується під домашнього вихованця хлопчаків і разом з ними бере участь у всіх їх неймовірних авантюр. Більш того, більшість з них сам організовує і втілює в життя. Ось чому кожна друга гра Качконіс Перрі, являє собою захоплюючу бродилку з елементами квести, головоломки, екшенів, а іноді, і стрілялок. Щоб пройти їх усі від початку до кінця доведеться добряче поламати голову.

Втім, це ще нікому не завадило. Мудра матінка-природа подбала про те, щоб все живе в ній, що не використовується регулярно, день за днем атрофувалась і відмирало. Причому, це стосується буквально будь-якого аспекту: від листя на деревах до клітин наших сірих звивин. Ти ж не хочеш, щоб кількість останніх у тебе різко скоротилося? Тоді не лінуйся, використовуй їх по повній, а наші прикольні іграшки разом з незабутній агентом Пі стануть твоїми вірними помічниками в цьому непростому (але благородній!) справі.

до Речі, всі онлайн забави з качконіс Перрі доступні на нашому сайті, безкоштовно, так що ти можеш грати в них стільки, скільки забажаєш, не обмежуючи себе ні на йоту.

.