Ігри одягалки Евер Афтер Хай: улюблені ляльки і купа нарядів.

Опис категорії

В даному розділі ти знайдеш самі класні ігри одягалки Евер Афтер Хай. Їх герої трохи схожі на тебе – такі ж підлітки, які обожнюють тусовки, музику, онлайн ігри і не дуже-то люблять ходити в школу і слухати нотації батьків. Але на цьому схожість закінчується, оскільки і школа, і батьки у них вчинене фантастичні. Ever After High – навчальний заклад, в якому навчаються діти відомих казкових персонажів: Капелюшника, Шалтая-Болтая, Златовласки, Білосніжки, Снігової королеви і багатьох інших.

Не всі вони пишаються таким спорідненістю, багато мріють перехитрити долю і, відмовившись від чарівного призначення, стати єдиними авторами свого життя. Ясна річ, таке прагнення до незалежності не може не прочекати конфліктів зі всім і вся: батьками, вчителями, однокласниками. Учні-відступники навіть зовні відрізняються від своїх більш слухняних братів – спадкоємців.

першим кадрам будь нашій іграшки одевалкі для дівчаток ти відразу зрозумієш, який учень Евер Афтер Хай перед тобою: слухняний або не дуже. Втім, місцеві бунтарі і хулігани, що хлопчики, дівчатка, неймовірно привабливі і харизматичні. Не дивно, що паїньками-спадкоємці постійно в когось з них закохуються. На цьому грунті у чарівній школі теж постійно спалахують конфлікти і влаштовуються розбирання.

до Речі, барвисті ігри одягалки дадуть тобі можливість трохи побешкетувати і заплутати оточуючих, кардинально змінивши зовнішність самих популярних учнів Евер Афтер Хай. Наприклад, розумниця Еппл Вайт - володарка білосніжної шкіри, блакитних очей і золотистих локонів, дуже пишається своєю схожістю з мамою – Білосніжкою, і ревно стежить за тим, щоб всі її вбрання максимально його підкреслювали. Забавно буде не тільки переодягнути Еппл у що-то таке, але перефарбувати їй волосся. А якого-небудь відступника (наприклад, фиолетовоглазую Рейвен Квін), навпаки, нарядити в костюмчик ботана.

.