Ігри Джипи – ода швидкості і моторів!

Опис категорії

Всім фанатам розкішних автомобілів сподобаються наші нові ігри Джипи. Вони – справжня ода швидкості та потужним двигунам.

Взагалі, Jeep – марка позашляховика автомобільної корпорації Chrysler, яка якраз і спеціалізується на виробництві витривалих, за будь буеракам проходять авто-всюдиходів. А ще Jeep – назва торгової марки, яка понад 60 років поспіль випускає самі круті у світі позашляховики. Керівництво Крайслер намагається обмежити використання імені свого дітища в якості прозивного для всіх автомобілів подібного типу крім її власних, але, на жаль, навряд чи їй це вдасться повною мірою.

Наша добірка ігор про Джипи познайомить тебе з найбільш яскравими представниками даного виду техніки, що дасть можливість відтюнінгувати їх по своєму смаку і навіть вдосталь накататися по трасах різного ступеня складності. Багато гри Джипи являють собою захоплюючі гонки, що імітують престижні реальні змагання на кшталт трансконтинентального ралі-марафону «Париж-Дакар» або мега масштабного чемпіонату, що проводиться під егідою міжнародної автомобільної федерації FIA Grand Touring. Маршрути в таких турнірах, як правило розбиваються на окремі ділянки залежно від географічних і природних особливостей кожного.

Так пілотам доводиться вести авто по камінню, солончаках, барханах і дюнах, жорстким кам'янистих грунтів та ін. Нерідко процес ускладнюється попаданням в піщані бурі або під проливні дощі. Правила гри джипи по бруду женуть абсолютно безжально, ніж в кілька разів підвищують ризик аварій та травм членів екіпажів. Відкрий розділ Вікіпедії, присвячений гонщикам, загиблим під час заїздів, і побачиш перелік з 94 (!!!) сторінок. Так що дуже здорово, що твої улюблені гонки на джипах – всього лише ігри на моніторі планшета або комп'ютера, а тому ні крапельки не небезпечні.

Звичайно, багато в важких умовах залежить від технічних характеристик машини, але майстерність пілота скидати з рахунків теж ніяк не можна. Втім, ти сам зможеш переконатися в цьому, запустивши проходження будь-якої вподобаної гри Позашляховики з цього розділу. Можливості джипів у всіх їх учасників приблизно однакові, а от до фінішу першим добереться той, хто віртуозно справляється з його управлінням.

Нюанси проходження

Майже всі ігри Джипи, що представляють собою захоплюючі онлайн гонки для хлопчиків, мають схожу структуру геймплея. Для переміщення авто по екрану, як правило, використовується стандартний набір клавіш зі стрілочками і літерами WASD, якщо в іграшці передбачено одночасне участь пари геймерів.

Траса кожного етапу гонки складається з декількох частин: швидкісного ділянки, на якій як раз і проходять змагання учасників, і 1-2 ліазон – частин дороги від місця відпочинку до субстрату або фінішу. У реальних гонках на швидкісній ділянці завжди є кілька контрольних точок, на яких кожен з екіпажів-учасників повинен отримати обов'язкову відмітку суддів. У віртуальних іграх це правило теж збережено, так що в процесі гонки не забувай проходити позначки «check in», відзначені спеціальними стрілочками.

.