Ігри Друзі ангелів – нескінченна боротьба добра і зла!

Опис категорії

Флеш ігри Друзі ангелів створені за мотивами однойменного мультиплікаційного серіалу, знятого італійською компанією «Mondo TV». Вони ж, у свою чергу, стали екранним втіленням коміксів 2007-2008 рр., випущених друкованим видавництвом «Play Press» на основі оригінального сюжету Сімони Феррі. В іграх цього розділу тебе чекає зустріч з улюбленими героями серіалу «Друзі ангелів», а також можливість взяти участь у всіх їх пригоди.

З чого все почалося?

Як і в мультиплікаційному серіалі, основна тема кожної гри Друзі ангелів – протистояння добра і зла. Компанія чарівних небесних істот, що складається з Урі, Раф, Мікі і Солодкою, спустилася на Землю з небес для того, щоб стати учнями звичайної школи, а попутно оберігати і допомагати людям у вирішенні їх життєвих питань. Слідом за ними ув'язалася і компанія демонів, як ти розумієш, прямо протилежними цілями. Демонята - Гас, Сульфус, Кабалі і Карибия, навпаки, збираються всіляко спокушати людство, підштовхуючи окремих його представників до скоєння смертних гріхів.

При таких розкладах уникнути конфлікту не вдасться, а тому під час будь ігри для дівчаток Друзі ангелів війна між «поганими» і «хорошими» не припиняється ні на секунду. Основні трофеї в ній – серця і душі учнів Золотий школи, яких демони змушують здійснювати непривабливі вчинки, а ангели, навпаки – намагаються перешкодити цьому у що б то не стало. Ти ж можеш вибирати, за кого грати, і побувати таким чином по обидві сторони барикади. Військові дії ускладнюються ще й тим, що і янголятка, і демонята вкрай юні, а тому просто не здатні весь час думати про одну лише «роботі». Періодично вони закохуються в один одного (як вічна солодка парочка Раф і Сульфус), починають з'ясовувати стосунки, страждати від докорів сумління, бігати на побачення, сваритися, займатися іншими не дуже логічними речами, властивими нормальним підліткам.

Дівочі ж персонажі, як і звичайні людські панянки, небайдужі до моди, новим вбранням і регулярно крутяться перед дзеркалом, приміряючи тисяча сто двадцять перше платьишко. Можеш, до речі, скласти їм компанію, вибравши одну з наявних у нас одевалок. Раф, Урі і Солодка будуть просто в захваті від можливості зайвий раз змінитися і підкреслити своє неземне чарівність. Демонічні красуні Карибия з Кабалі теж не проти трохи почистити пір'ячко. А значить, сміливо вибирай вподобану героїню і експериментуй з її зовнішністю, поки не набридне. Майже всі ігри циклу «Друзі ангелів» мають кілька режимів проходження, один з яких розрахований на двох гравців, так що швидше запрошуй в гості подругу – вам буде, чим зайнятися.

.