Розвиваючі ігри для малюків – і забавка, і навчання!

Опис категорії

Це розділ замислювався як онлайн помічник креативним і відповідальним батькам, які не тільки впевнені в тому, що спілкуватися з дитиною потрібно як можна більше, але і замислюються про якість такого спілкування. Для тих, хто вважає, що спільних прогулянок, ліплення пасок і читання казок на ніч недостатньо для того, щоб виростити малюка всебічно розвинену і гармонійну особистість.

Саме вони – супер творчі мами і тата, оцінять наші розвиваючі ігри для малюків по достоїнству, перетворивши в інструмент щоденного використання.

та й як може бути інакше? У непростому, хоч і захоплюючій справі навчання малюків без розвиваючих ігор не обійтися. Хоча б тому, що в юному віці така форма подання інформації є найбільш ефективною і не стомлюючої. Звертали увагу на те, як крихти годинами невтомно можуть грати в пісочниці або складати пірамідки і як швидко втомлюються від повчально-докладних пояснень, не підкріплених наочними прикладами?

Наші розвиваючі ігри для малюків позбавлені цього недоліку. Кожна дія в них супроводжується яскравою ілюстрацією, стрілочкою-підказкою, голосовим подбадриванием або приємною музикою. Розфарбовуючи малюнок, збираючи простенький пазл, вибираючи предмети зазначених форм або шукаючи задану букву, дитина завжди буде розуміти, у вірному напрямку рухається, не втомиться і не занудьгує.

Звичайно, на перших порах йому не обійтися без допомоги дорослих. Розвиваючі ігри для малюків хоча і мають почеркнуто простим геймплеєм, для самостійного освоєння не годяться. Зате після, коли малюки навчаться більш впевнено тримати в руках мишку і точно переміщати курсор по екрану, вони зможуть діяти самостійно, насолоджуючись власною «дорослістю» і даруючи родичам хвилинки відпочинку. Поки ж присутність поруч тата чи мами необхідно, по-перше, в якості підтримки, по-друге, грати разом значно веселіше. Пропонуємо відвідувачам нашого сайту переконатися в цьому просто зараз.

.