Ігри для малюків 4 – дізнайся багато нового!

Опис категорії

Про ранній розвиток дітей сьогодні не чув тільки ледачий. Навчальні центри, спеціальні методики, авторські програми, тематичні книги і журнали – все це пропонується нам щодня в таких кількостях, що, здається, на світі вже не залишилося ні одного, самого звичайного дитини, не говорить на три роки англійською і не декламує в тому ж віці Єсеніна.

Куди поділися звичайні діти, які люблять бити ногами по калюжах, будувати паски з піску, слухати перед сном мамині казки і грати з татом на комп'ютері у веселі ігри для малюків 4, 5 і більше років?

Нам дуже хочеться вірити, що на світі залишилися розумні дорослі і не замучена їх невгамовними амбіціями дітвора. Що не всі малюки розлюбили ігри і готові від них опинитися в 4, 5, 6 або навіть 7 років для того, щоб заслужити схвалення одержимих раннім розвитком мам і тат. Спеціально для них (і, звичайно, для розумних батьків) і існує цей розділ.

У ньому зібрані самі захоплюючі ігри для малюків 4 років з усіх, доступних сьогодні в мережі. І нехай в їх назвах відсутня набив оскому штамп «розвиваючі», даємо гарантію – вони не тільки дозволять крихтах повеселитися досхочу, але і навчать багатьох корисних речей. Наприклад, основним кольорам веселки, назв геометричних форм, рахунку від одного до десяти, буквам алфавіту, вмінню знаходити на малюнках ретельно замасковані предмети та інші цікаві.

Для малюків 4 років такі ігри - прекрасний інструмент пізнання світу, а для того, щоб використовувати його не потрібно нічого, крім невеликої кількості вільного часу і уважного дорослого поруч. Так-так, без участі мам і тат не обійтися. Ігри для малюків 4 років хоча і створювалися з урахуванням юного віку цільової аудиторії, для самостійного освоєння не годяться. У всякому разі, на перших порах. Після, коли дітвора освоїться і зрозуміє, що від неї вимагається, можна буде дозволити їй пограти самостійно, але на перших порах участь дорослих необхідно. І не тільки для того, щоб пояснити правила і умови гри, а й щоб допомогти освоїтися з управлінням.

Для здійснення ігрових дій малюкам знадобиться мишка, а іноді клавіша пробіл. Для виконання завдань необхідно буде переміщати курсор по екрану і клікати їм за певних предметів. Всі іграшки розділу відрізняє барвиста графіка і приємне музичне супровід. У багатьох зустрічається ще одна цікава фішка: при правильному виконанні завдання звучить схвальний вигук «молодець!», а при невдачі – «спробуй ще раз».

.