Ігри Одевалкі для хлопчиків - плацдарм для модних дослідів.

Опис категорії

Прийнято вважати, що розваги, схожі на одягалки ігри для хлопчиків – нонсенс, оскільки стиль, мода і прикольна одяг - дівоча прерогатива. Правильні пацани такою нісенітницею голови не забивають, а якщо і цікавляться, то виключно в розрізі, де моя улюблена толстовка і чисті джинси. Але часи змінилися, і колекцій одягу для чоловіків світі випускається нітрохи не менше, ніж жіночих.

Чималу роль у цьому зіграв і кінематограф. Фабрика мрій і її трендові серіали на кшталт «Сутінків», «Божевільних», «Ігри престолів» або «Фабрики брехні» являє нам дуже стильні і яскраві чоловічі образи. Не відстає від неї і Японія з її численними аніме-сагами, герої яких іноді набагато яскравіше і вишуканіше героїнь. А вже складності нарядів японських аніме-хлопців позаздрить будь-яка дівчина.

до Речі, прекрасних японських хлопчиків мультяшок ти зустрінеш в більшій частині наших онлайн іграшок-одевалок, підібраних для тебе в цьому розділі. Спробуй пограти, вбираючи Ічиго з «Бліч», Саске і Наруто з однойменної саги, Драгонбола або чарівного хулігана Ванписа.

Фанатам ж американського кіно і коміксів варто звернути увагу на доступні безкоштовно одягалки Барта Сімпсона, Халка, Залізної Людини, Скубі Ду і Гаррі Поттера.

.