Ігри для дівчаток Одевалкі і макіяж – краса в два кліка!

Опис категорії

Прагнення до самовдосконалення у представниць прекрасної статі, що називається, в крові. Саме тому, ігри Одягалки, макіяж так популярні навіть серед дуже молодих геймерш, яким до шансу завдати справжній мейк-ап рости ще, як мінімум, років десять. Але безмежність онлайн можливостей стирає будь-які вікові межі, дозволяючи всім, включаючи 2-х, 5-ти або 7-річних модниць, з задоволенням грати, орудуючи віртуальними помадами, тінями і рум'янами.

Перерахована розкіш разом з цілою купою стильного одягу абсолютно безкоштовно доступна в процесі будь ігри для дівчаток Одевалкі і макіяж, представленої у цьому розділі. Сміливо завантажуй будь-яку з них і, використовуючи мишку для примірки речей на головну героїню, твори нові, екстравагантні образи.

Та не бійся експериментувати. Навіть якщо тобі захочеться обстригти розкішні локони Барбі «під хлопчика» або, наприклад, поголити наголо одну з учениць Монстр Хай, наші одягалки легко дозволять це зробити. Ну, а якщо результат не сподобається – один клік мишки поверне все на круги своя. До речі, перетворювати ти зможеш не тільки улюблених ляльок, але й відомих мультиплікаційних персонажів.

Твоєї уваги з нетерпінням чекають сестрички Ганна і Ельза з «Холодного серця», відважні воїни з «Сейлор Мун», дівчата з клубу Вінкс, чарівні діснеївські принцеси і багато інших. Попрацюй над зовнішністю кожної з них так, щоб ніхто не відчував себе обділеним. Ось побачиш, тобі сподобається!

.