Ігри для дівчат - твій пропуск у світ стилю і гламуру!

Опис категорії

Ласкаво просимо в особливий світ! Тебе чекає любов, краса, стиль, романтика і нестримний гламур. Хлопчикам тут точно робити нічого. Ігри для дівчат тому так і називаються, що в них зібрані специфічні задоволення, здатні порадувати тендітну дівочу душу, але ні краплі не зачепити чоловічу. Та й що ці хлопці розуміють в тонкощах спа-процедур або тренди майбутнього сезону!

чи То справа допитливо-уважні дівчата, здатні годинами роздивлятися манікюр який-небудь теле-діви або нову пластику п'ятої точки Кім Кардашьян – саме для них і створені наші нові кльові гри.

В них ти з головою поринеш у проблеми створення прикольною зачіски або підбору спіднички під нові «лабутены». І якщо в реальному житті на подібні дрібниці витрачати час просто шкода, у віртуальній можна дозволити собі відвести душу.

Краса, мода і любов

Все, що тобі потрібно для подорожі у світ онлайн стилю і гламуру – безперебійний Інтернет, ігри для дівчат з нашого нового розділу і комп'ютерна мишка. Зрозуміло, що ні про яке складному управлінні мова в даному випадку не йде. Як і те, що в таких онлайн іграшках немає (і бути не може!) ні переможених, ні переможців. До речі, це ще один принциповий момент, який відрізняє ігри для дівчаток і дівчат від розваг для хлопчаків. Прекрасну половину людства завжди захоплює процес, тоді як для сильної важливіше результат.

Ні один хлопчина не буде грати в гонки, в яких немає фінішної риси, а потрібно просто ганяти по колу без умов і обмежень. Зате панночка здатна годинами приміряти на віртуальну ляльку нові наряди, просто отримуючи задоволення від споглядання прикольних комбінацій. До речі, яскраві, класні, з шикарним асортиментом речей одягалки складають левову частку іграшок для дівчат з цього розділу.

Так що якщо ти обожнюєш моду не менше, ніж їх гарненькі героїні, сміливо завантажуй будь-яку. А коли вдосталь налюбуешься класної одягом, вирушай на прийом до віртуального косметолога (або сама можеш ним стати, якщо захочеш!), потім на укладку в салон краси ... на побачення з прекрасним принцом. Але стеж за тим, щоб вас не застукали папараці, в деяких іграшках вони ховаються буквально на кожному кроці.

Якщо ж принц раптом зійде з розуму і охолоне до твоєї героїні, не поспішай шукати пістолет, з якого можна було б застрелити нахабу. Спробуй обійтися менш радикальними засобами, тим більше, що вони доступні безкоштовно. Наприклад, майстер-клас дослідної чаклунки навчить тебе варити приворотне зілля з підручних засобів. Правда, результат його не завжди передбачуваний, але це – дрібниці. Завжди можна спробувати переколдовать все назад.

.