Ігри Парк Юрського періоду – тебе чекає світ стародавніх ящерів.

Опис категорії

Ігри Парк Юрського періоду були створені після виходу на світові екрани одного з найвдаліших творів культового американського режисера Стівена Спілберга кіноепопеї з такою ж назвою. Цей науково-фантастичний екшен був знятий в 1993 році і для свого часу став справжнім проривом за кількістю та якістю задіяних спецефектів.

Його фантастичну комп'ютерну графіку відзначило більшість кінокритиків, а дохід від світового прокату склав 914 мільйонів доларів. Навіть сьогодні, хоча пройшло вже більше 20 років, «Парк Юрського періоду» (який ми пропонуємо тобі не дивитися, а грати в нього – це цікавіше) входить у двадцятку самих касових фільмів планети. До речі, в 2011 році НАСА назвала фільм однією з найбільш достовірних науково-фантастичних історій світу кіно.

Її головному герою – професор, Д. Хеммонду, після довгих років досліджень вдається відтворити з ДНК москітів справжніх динозаврів. Своїх підопічних він поселяє в спеціальному парку, максимально повторює їх природну середовище проживання. Під час однієї з екскурсій по цьому екзотичному місцем щось пішло не так, і тепер компанії відвідувачів доводиться рятуватися втечею від цілого натовпу реінкарнацій стародавніх монстрів. Починаючи грати в ігри про парк Юрського періоду, будь готовий пережити весь той страх, паніку і жах, які зазнали горе-туристи, залишившись посеред гігантського доісторичного лісу без будь-яких засобів захисту.

Повір, така пригода запам'ятається надовго. По суті, кожна гра Парк Юрського періоду являє собою захоплюючу бродилку в стилі аction-adventure, під час якої тобі доведеться продемонструвати всі свої геймерські таланти. Потрібно не тільки швидко приймати рішення і вправно орудувати мишкою, намагаючись заробити максимум очок, але не стати при цьому обідом для величезної іклатого ящера. Щоб вижити в незвичайному парку, необхідно набагато, набагато більше. Кожному, кому не пощастило опинитися один на один з доісторичними тварюками, не обійтися без витримки, уважності і кмітливості. Якщо вони відсутні, на жаль, шансів на перемогу небагато.

.