Ігри Годзілла – класика жанру «трилер»!

Опис категорії

Історія про гігантському яшерообразном монстро-мутант Годзиллі - класика жанру «трилер». І, як всяка класика, відчутно пахне нафталіном. З моменту її першої появи на публіці минуло вже більше 70 років (прем'єра художнього фільму «Годзілла» відбулася в 1954 році), за нинішніми мірками – ціла вічність.

не Дивно, що утримувати інтерес глядачів з кожним роком стає все складніше і складніше. Благо, Томоюки Танака - продюсер японського кіноконцерну Toho, творця фільму жахів 1954 року, передбачив такий розвиток подій і не тільки не перешкоджав, але і всіляко заохочував трансформацію свого дітища разом з навколишнім світом. Так з'явилися нові 3д фільми і прикольні онлайн ігри Годзілла, в які кожен бажаючий може безкоштовно грати в будь-який зручний для себе час.

Всі вони витримані в стилістиці оригінальної історії легендарного ящеро-самця і відтворюють на екрані найяскравіші її епізоди. Завдяки такій «реалістичності» грати з віртуальним Годзіллою – майже теж саме, що самому опинитися на Землі після вибуху атомної бомби і спробувати вижити в світі моторошних мутантів. У всякому разі, саме цього ефекту домагалися розробники розважальної серії, в яку увійшли видовищні та динамічні ігри Годзілла. Треба зазначити, їм це блискуче вдалося.

Майже всі розваги серії являють собою динамічні пригодницькі дій зі стрімко розвиваються сюжетом і масою захоплюючих місій. Грати в квести з Годзіллой можна як поодинці, так і удвох. Режим парного проходження встановлюється вручну безпосередньо перед стартом гри. Складність змінюється поступово: кожен наступний рівень виявляється важче і цікавіше попереднього. А ось функції збереження результатів майже ні в одній грі немає.

Це означає, що навіть якщо ти здолаєш десяток суперскладних місій, але срежешься на одинадцятій, грати доведеться починати з самого початку. Дане правило чудово виводить з себе, а тому для збереження своєї нервової системи набагато краще не допускати помилок і не покидати гру раніше терміну.

.