Ігри Динозаври 2 – захоплюючий світ Мезозою!

Опис категорії

Ігри Динозаври 2 запрошують всіх любителів незвичайних експериментів здійснити подорож у далеке минуле. Мезозойский період існування Землі відомий як епоха панування гігантських ящерів, що населяли кожен із п'яти її континентів. Несолодко доводилося нашим давнім предкам з такими сусідами.

Хочеш дізнатися, як первісні люди виживали протягом 160 мільйонів років мезозою? Про це тобі як раз і розкажуть нові захоплюючі ігри Динозаври 2. З їх допомогою ти перенесешься приблизно на 225 мільйонів років тому, облачишься в стегнах шкури, озброїшся примітивним списом і підеш воювати з величезними плазунами. Втім, не тільки воювати. Деяких можна буде спробувати приручити, з іншими навіть подружитися, третіх просто використовувати в особистих цілях, наприклад, в якості повітряного транспорту.

Але це далеко не всі пригоди, які чекають геймерів в нашому новому розділі. Інша частина захоплюючих ігор Динозаври 2 дозволить зазирнути за протилежну сторону барикад і опинитися в тілі якого-небудь тиранозавра або птеродактиля. Йому до смерті набридли ці вічно рухливі під ногами людці з противними їх списами. Саме час розібратися з усіма ними раз і назавжди. Переміщатися по локаціях стародавнього світу і тисни ненависних чоловічків без втоми і жалю.

Ну, а коли і це набридне, сміливо перевоплощайся у величезну маму-динозавриху, яка тільки що знесла кілька десятків своїх обожнюваних яєць-діточок і тепер збирається їх висиджувати до повноліття. Біда в тому, що деякі яйця так і норовлять викотитися з гнізда раніше терміну. Щоб вони не розбилися і не засмутили матусю, тобі доведеться стежити за кожним, вчасно повертаючи його на насиджене місце. Іграшка потребує підвищеної уважності і спритності пальців. Вона складається з безлічі рівнів, кількість яєць-втікачів на яких весь час зростає.

Зовсім маленьким пропонуємо зайнятися більш спокійною справою – скласти пазл із зображенням величезного ящера. В залежності від віку юного геймера можна вибрати різний рівень складності гри. Від нього залежить те, на скільки фрагментів буде розбита картинка.

.