Діно ігри – тебе чекає казковий світ Растишки!

Опис категорії

Яскраві і веселі ігри Діно припадуть до душі тим хлопчикам і дівчаткам, хто захоплюється доісторичним періодом існування Землі. Епічні ландшафти, екзотична флора і, звичайно ж, неповторна фауна, що включає величезних повзаючих та літаючих ящерів, надовго заволодіє увагою й уявою малюків.

Подорож з повним небезпек первозданним джунглях, за яким майже не ступала нога людини – що може бути цікавіше і крутіше? Стало трохи страшнувато? Не переживай, у всіх подорожах розділу тебе буде супроводжувати Діно – головний герой цієї серії ігор для дітей, а за сумісництвом офіційний символ торгової марки «Растишка». Він живе хоч і в доісторичному, але мультяшному і цілком собі комфортному світі. Ділянки непрохідних лісів поєднуються в ньому з затишними селами, де в симпатичних будиночках живуть друзі головного героя гри Діно.

Є у них своя школа, лавки і магазинчики, парки та дитячі майданчики, ферма, власний телецентр і навіть чудовий будинок професій, де можна познайомитися з усіма родами занять мешканців доісторичного світу. І все перераховане можна побачити власними очима! Діно ігри растишка пропонують тобі створити власного ігрового персонажа і вже разом з ним відправитися на захоплюючу екскурсію. Але врахуй, доведеться бути дуже й дуже уважним. Чи не кожен ігровий крок супроводжується головоломками і загадками.

Просунутися далі за рівнем можна, тільки якщо всі їх вирішити. Задачки тебе чекають різнопланові і дуже цікаві. Зможеш перевірити свої знання з математики, так грамотність і кмітливість. Пригоди Діно розраховані на гравців від трьох до восьми років і мають яскраво виражений розвивально-повчальний характер. Грати в них не тільки весело, але й корисно, так що радимо тобі робити це частіше. Тим більше, що на відміну від продукції марки «Растишка» на нашому сайті вони доступні абсолютно безкоштовно. Впевнені, твої батьки оцінять цей момент по достоїнству і не будуть заважати тобі під час гри.

.