Ігри Дельфіни — ласкаво просимо на водне супер шоу!

Опис категорії

Якщо ти не живеш на березі моря, то, швидше за все, в твоєму місті немає і пристойного великого дельфінарію. А, значить, і милуватися одними із самих розумних, добрих і загадкових морських мешканців, на жаль, доводиться нечасто. Але не біда. Наші нові ігри Дельфіни виправлять цю прикру помилку і подарують тобі можливість побувати на чудовому водному шоу в якості глядача, а, якщо захочеш, навіть попрацювати на ньому тренером.

Всього в світі існує тридцять два морських і чотири види річкових дельфінів, найпоширенішим з яких є афаліни або «незарнак», як мають їх в Гренландії. Флеш ігри про дельфінів як раз і познайомлять тебе з ними, адже саме афаліни – найбільш часті учасники водних атракціонів і шоу. Спостерігаючи поблизу за поведінкою цих чудових тварин, ти будеш до глибини душі вражений їхньою добротою, кмітливістю і веселою вдачею.

Особливості геймплея

Суть даної категорії ігор полягає в тому, щоб організувати чудове шоу з дельфінами, вразити публіку до глибини душі і змусити її добряче розщедритися, купуючи квитки на наступні сеанси. Домогтися цього можна тільки продемонструвавши дійсно вищий клас і трюків, і взагалі всього, що відбувається на сцені. А, значить, тебе і твоїх підопічних чекають тривалі виснажливі тренування.

З допомогою курсору мишки і встановлюй на екрані акробатичні кільця, м'ячі, тумби і допомагай милим дельфинчикам все це долати. М'ячики треба ловити і кидати назад тренеру, крізь кільця перестрибувати, а на тумби, відповідно, заскакувати зверху і завмирати на якийсь час. За кожен виконаний трюк дельфін отримує апетитну рибку, а ти - надію на відмінний виступ ввечері. При цьому було б нерозумно вважати, що ігри про дельфінів – розвага для дівчаток. Хлопчикам вони припадуть до душі анітрохи не менше, тим більше, що більшість дельфінових тренерів все ж чоловіки.

Ні, є у нас в розділі, звичайно, ігри для дівчаток Дельфіни, в яких мілашек тварин потрібно всіляко прикрашати, домальовуючи їм вії, губки бантиком та інші красивості, але їх частка незначна.

10 цікавих фактів про дельфінів

Перш, ніж ти з головою поринеш у захоплюючий світ ігор про дельфінів, пропонуємо дізнатися дещо новеньке про цих незвичайних тварин. Наша добірка з десяти приголомшливих фактів тебе, як мінімум, здивує.

1. Як і більшість людей, дельфіни воліють спільноти самотності. Вони існують в досить складній соціальній структурі і, на думку багатьох вчених, володіють широким діапазоном емоцій, у тому числі гумором. Зверни увагу, як зворушливо будуть посміхатися твої підопічні під час будь-якої гри Дельфіни.

2. А ще ці чудесні тварини володіють приголомшливою емпатією і здатні відчувати співчуття. Саме вона штовхає їх допомагати потопаючим людям або попереджати моряків про насування небезпеки.

3. На відміну від людини дельфін не набирає жирову масу (всі фитоняшки, які читають ці рядки, просто обрыдаются від заздрощів). Особина вагою в 120 кілограмів спокійно з'їдає за день близько 33 кг риби, що, в перерахунку на людську їжу, становить приблизно 20 кг апетитних соковитих стейків.

4. Стародавні греки вважали дельфінів священної богоподібної рибою, а їх вбивство блюзнірством, за яке винуватцю покладалася смерть.

5.Стародавні зображення дельфинчиков були знайдені в йорданському місті Петра. Примітно те, що Петра не тільки знаходиться далеко від моря, але, взагалі, розташований у пустелі.

6. Ти помітив, як точно й живо ці милі тварини реагують на команди під час гри Дельфіни? Це відбувається зовсім не тому, що так захотілося розробникам. У реальному житті афаліни здатні запам'ятовувати, розрізняти до 60 людських слів і навіть складати з них близько 2000 пропозицій.

7. Інформацію про навколишній світ дельфіни отримують не лише з допомогою слуху і зору (нюх у них відсутній), але і за допомогою ехолокації. Вони вміють видавати звуки в ультразвуковому діапазоні, а потім вловлювати їх відображення за допомогою спеціальних органів. Коли дельфіновий клич досягає «об'єкта», ехо відбивається від нього і буквально повертається до дельфіна, даючи йому повне уявлення про розміри предмета, його текстурою, щільності, форми і розташування. Також вони використовують магнітне поле Землі прокладають собі шлях по просторах світового океану.

8. А ось виявити тонкі рибальські мережі дельфіни, як правило, не можуть, а тому часто заплутуються в них (особливо грішать цим молоді особини під час гри один з одним) і тонуть.

9. Зуби у дельфінів є, але жувальні м'язи відсутні повністю. Свої щелепи тварини використовують виключно для захоплення, але ніяк не для пережовування їжі. Зате іноді вони можуть убити навіть акулу, просто проткнувши її дзьобом.

10. На відміну від більшості тварин світу дикої природи, уникають контакту з людьми, ці дивні ссавці, навпаки, до них прагнуть. Причому ведуть себе при цьому дуже чуйно, доброзичливо і вільно. Ігри з дельфінами широко використовуються для лікування нервових розладів, реабілітації інвалідів і т.д.

.