Ігри Черепашки ніндзя для хлопчиків – кунг фу і пригоди!

Опис категорії

наймудріша щур на світлі і команда її зелених підопічних занудьгували на екранах телевізорів і вирішили освоїти віртуальний простір. Тепер насолоджуватися пригодами сенсея Сплинтера і його учнів ти зможеш під час будь-якої гри для хлопчиків Черепашки ніндзя. Захоплюючі пригоди і вибухи адреналіну забезпечені кожному, хто ризикне відправитися з'ясовувати похмурі таємниці нью-йоркській каналізації.

У цьому процесі на кожному кроці тебе підстерігають нескінченні сутички з солдатами Клану Ноги, погоні за злочинцями Клану Фут під проводом підступного Шреддера, інопланетна війна з армією Лорда Дрегга і романтичні відносини з Ейпріл о'ніл.

Донателло, Рафаеля, Мікеланджело і Леонардо – головним персонажам ігри Черепашки ніндзя для хлопчиків, нудьгувати не доводиться від слова зовсім. І навіть коли світ монстрів припиняє (на час, зрозуміло!) генерувати зло, ніж дарує команді героїв невеликі перепочинку, суворий сенсей Сплінтер відправляє нещасних тренуватися і освоювати нові прийоми бойових мистецтв. Так що, бути героєм – це тобі не цукор. Гарненько подумай, чи ти готовий до випробувань, які обіцяють геймерам ігри для хлопчиків Черепашки ніндзя? Якщо відповідь «так», ласкаво просимо на наш сайт!

найяскравіші події чотирьох телевізійних сезонів, японської манги і повнометражного фільму компанії Paramount Pictures про відважних черепашок завдяки нам тепер зібрані в одному місці і доступні цілодобово. Насолоджуйся!

.